«دورتموند جای این حرکات نیست»؛ کریم آدیمی جریمه میشود
منبع : طرفداری
مهاجم ۲۳ سالهٔ تیم ملی آلمان باید منتظر جریمهٔ انضباطی خود باشد.
طرفداری | کریم آدیمی، مهاجم بروسیا دورتموند، به دلیل واکنش احساسی خود به تعویض شدن، ممکن است از سوی باشگاه جریمه شود؛ این موضوع را سباستین کل، مدیر ورزشی دورتموند، اعلام کرد.
به گزارش AP، این وینگر آلمانی پس از آنکه در دقیقهٔ ۶۰ دیدار دورتموند مقابل بروسیا مونشن گلادباخ که با پیروزی ۲-۰ تیمش همراه بود از زمین بیرون کشیده شد، از کنار نیمکت عبور کرد و به سمت رختکن رفت. تصاویر نشان میداد که کل با گرفتن بازوی آدیمی مانع خروج او شد و میان این دو گفتوگویی شکل گرفت.
کل پس از بازی به شبکهٔ اسکای گفت:
به او گفتم: «قرار نیست به رختکن بروی، بنشین». راستش را بگویم، این تعویض تا حدی موجه بود. کریم بازی خوبی نداشت.
او افزود:
اینطور رفتار کردن اصلاً قابل قبول نیست. سرمربی تصمیم میگیرد و بازیکنان باید آن را بپذیرند. ما نمیخواهیم چنین واکنشی را ببینیم و به همین دلیل او بابت این رفتار جریمه خواهد شد.
پیروزی دورتموند برابر گلادباخ، روند شکستناپذیری این تیم در بوندسلیگا را به هشت بازی افزایش داد و فاصلهٔ آنها با بایرن مونیخِ صدرنشین را به شش امتیاز کاهش داد؛ هرچند بایرن قرار است روز یکشنبه به میدان برود.
با وجود این، فرم اخیر دورتموند در تمامی رقابتها یکنواخت نبوده است. در پایان تساوی مقابل بودو گلیمت نروژ که باعث شد دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا در ردهٔ دهم قرار بگیرد، هواداران تیم را هو کردند و همچنین این تیم در دور سوم جام حذفی آلمان برابر بایرلورکوزن شکست خورد.












