پدری مصدوم شد؛ غیبت ستاره بارسلونا در آخرین بازی سال
منبع : طرفداری
با توجه به ناراحتیهای عضلانی پدری، ستاره اهل جزایر قناری بارسلونا، کادر فنی ترجیح میدهد هیچ ریسکی انجام ندهد
طرفداری | حضور پدری در دیدار روز یکشنبه بارسلونا مقابل ویارئال در ورزشگاه لا سرامیکا عملاً منتفی به نظر میرسد. به گزارش موندو دپورتیوو، این هافبک جوان پس از چند دقیفه بازی کردن مقابل گوادالاخارا در جام حذفی اسپانیا، دچار ناراحتی در ناحیه عضله سولئوس و همچنین همسترینگ شده است؛ موضوعی که باعث شده احتمال سفر او به همراه تیم در روز جاری بسیار کم باشد.
کادر پزشکی و فنی بارسلونا معتقد است با توجه به سابقه مصدومیتهای عضلانی پدری، نباید هیچگونه ریسکی انجام شود. هدف اصلی این است که او برای دربی حساس مقابل اسپانیول در تاریخ ۳ ژانویه به آمادگی کامل برسد.
در صورتی که برای آن دیدار نیز کوچکترین ریسکی وجود داشته باشد، اولویت بعدی آمادهسازی پدری برای سوپرجام اسپانیا در عربستان سعودی خواهد بود؛ رقابتی که بارسلونا در مرحله نیمهنهایی آن، روز ۷ ژانویه به مصاف اتلتیک بیلبائو خواهد رفت.
گل زیبای پدری به ژیرونا


غیبت مشکوک ستاره بارسلونا از تمرین ؛ نگرانی ها شروع شد
ادعای جالب ستاره بارسلونا قبل از دیدار با پاری سن ژرمن
افشاگری ستاره بارسلونا از راز درخشش
تمجید ویژه فلیک از ستاره بارسا پس از گلباران والنسیا
واکنش پدری به شکست تلخ خانگی بارسلونا
اعتراف تلخ سرمربی اسپانیا درباره فهرست تیمش









