قهرمان المپیک به جرم کلاهبرداری دستگیر شد!
منبع : خبرگزاری دانشجو
بوکسور تاریخی تایلندیها راهی زندان شد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مانوس بونجومنونگ دارنده مدال طلای المپیک در رشته بوکس، پس از عدم حضور در دادگاه به جرم کلاهبرداری دستگیر شد. این بوکسور تاریخی تایلند که ۲ مدال المپیک و چندین مدال طلای بازیهای جنوب شرق آسیا را در کارنامه دارد، به جرم کلاهبرداری از مردم در سال ۲۰۲۱ دستگیر شده است.
این پرونده زمانی باز شد که یک قربانی شکایتی را مطرح و ادعا کرد که مانوس آنها را برای خرید سهمیه بلیط بختآزمایی به مبلغ ۲ میلیون بات فریب داده است. این بوکسور المپیکی به دروغ ادعا کرد که سهمیه دارد اما قربانی هرگز بلیتها را طبق وعده دریافت نکرد و زمانی که فرد قربانی سعی کرد پول خود را پس بگیرد، با پاسخهای طفرهآمیز مواجه شد.
دادگاه این بوکسور تایلند را به یک سال و ۶ ماه زندان برای پرونده اول و یک سال و ۳ ماه زندان برای پرونده دوم محکوم کرد. او به زندان بانکوک منتقل شده است.
مانوس در حین انتقال به دادگاه به شوخی گفت: «امروز مسابقات قهرمانی بوکس بازیهای جنوب شرق آسیاست. فکر نمیکردم امروز دستگیر شوم. دلم برای تشویق بوکس تنگ خواهد شد.»


جنایات رژیم صهیونی در خاک ایران باردیگر قربانی گرفت + جزئیات
یک مبارزه و ۵۰۰ میلیون دلار، رکوردها خرد میشود
ستاره های پرسپولیس نقره داغ شدند ؛ کلاهبرداری میلیاردی غوغا کرد + جزئیات









