بیرانوند به سمت نیمکت پرسپولیس رفت
منبع : خبرانلاین
علیرضا بیرانوند پیش از شروع بازی به سراغ نیمکت پرسپولیس رفت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در حالی که از دقایقی پیش دیدار تیمهای پرسپولیس و تراکتور آغاز شده، پیش از شروع مسابقه، بازار دیده بوسی بین بازیکنان و اعضای دو تیم داغ بود و البته حضور یک بازیکن در جمع بازیکنان پرسپولیس و اعضای نیمکت این تیم خودنمایی میکرد: علیرضا بیرانوند.
به گزارش ورزش سه، علیرضا بیرانوند که بعد از جدایی جنجالی خود از پرسپولیس، برای چهارمین بار رودرروی تیم سابق خود قرار گرفته، به سراغ نیمکت این تیم رفت و با اوسمار، کریم باقری و سایر اعضای تیم خوش و بش کرد و آنها را در آغوش گرفت. پرسپولیسی ها نیز استقبال بسیار خوبی را از او داشتند.
این در شرایطی است که بیرانوند، رابطه بسیار خوبی با اوسمار داشت و حتی بعد از استعفای یحیی، تلاش زیادی برای سرمربیگری اوسمار انجام داد و در نهایت نیز تلاش او و سروش نتیجه داد و این سرمربی برزیلی هم با عنوان قهرمانی، ستاره های پرسپولیس را رو سفید کرد.
بیرانوند البته در بازی فصل گذشته با پرسپولیس هم با نیمکت این تیم خوش و بش داشت و در ورزشگاه آزادی هم به سراغ آنها رفت تا احترام تیم سابق خود را به جا آورده باشد.
هواداران تراکتور نیز پیش از شروع بازی به شدت بیرانوند را تشویق


واکنش تند مربی امید استقلال پس از دربی
باشگاه پرسپولیس در آستانه شکار آقای گل ازبکستان
عملکرد تحسین برانگیز پیام نیازمند در اولین تجربه دربی خود+جزئیات
واکنش حسین کنعانیزادگان به ادامه ناکامی استقلال در دربی
احتمال هم گروهی شدن تیم ملی ایران با تیم ملی یورگن لوکادیا در جام جهانی ۲۰۲۶+ جزئیات
تغییرات در باشگاه پرسپولیس جدی شد + جزئیات









