داویده آنچلوتی به کادر فنی برزیل بازمیگردد
منبع : خبرگزاری تسنیم
پسر کارلو آنچلوتی پس از جدایی از بوتافوگو، بار دیگر دستیار او خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه بوتافوگو بامداد امروز (پنجشنبه – به وقت تهران) به طور رسمی اعلام کرد مسیرش را از داویده آنچلوتی سرمربی ایتالیایی خود جدا کرده است. آنچلوتی ۳۶ ساله که این اولین تجربه سرمربیگریاش به شمار میرفت، در ماه جولای بود که از زیر سایه پدرش یعنی کارلو آنچلوتی خارج شد و هدایت تیم بوتافوگو را برعهده گرفت.
او در این مدت آمار ۱۵ برد، ۱۰ تساوی و هشت شکست را از خود بر جا گذاشت. بوتافوگو زیرنظر او سری A برزیل را در رده ششم به پایان برد و تا مرحله یک هشتم نهایی جام لیبرتادورس هم پیش رفت. تیم تحت هدایت او همچنین جواز حضور در مرحله پلیآف رقابتهای فصل آینده جام لیبرتادورس را کسب کرد.
فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی و کارشناس نقلوانتقالات فوتبال اروپا در این خصوص خبر داد؛ داویده آنچلوتی پس از ترک بوتافوگو حالا مورد توجه باشگاههایی برای سال ۲۰۲۶ قرار گرفته است. او حالا قرار است به کادر فنی تیم ملی فوتبال برزیل بازگردد تا به پدرش برای آمادهسازی این تیم جهت حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ کمک کند و در کنار آن، خودش هم برای برداشتن گام بعدی سرمربیگری آماده شود.
داویده آنچلوتی که از سال ۲۰۱۶ وارد دنیای مربیگری شده، از همان ابتدا دستیار پدرش یعنی کارلو آنچلوتی در تیمهای بایرن مونیخ، ناپولی، اورتون، رئال مادرید و تیم ملی فوتبال برزیل بوده است.
/


آنچلوتی: اتلتیکو سربلند حذف شد
همدردی آنچلوتی با فونسکا: پنجره دیگری باز میشود
آنچلوتی: نیکو آینده رئال خواهد بود
آنچلوتی: رم نه، تا جای ممکن در رئال میمانم
ساکی به اینتر و اینزاگی هشدار داد
ستاره رئال سوپرگل زد و ناپدید شد!









