بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تیم ملی اسکیت رولبال آقایان در جام جهانی سوم شد

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 27 آذر 1404 | 10:32

تیم پسران اسکیت رولبال ایران موفق شد با برتری برابر مصر مقام سومی جام جهانی را به دست آورد.

باشگاه خبرنگاران جوان تیم ملی اسکیت رولبال پسران ایران صبح امروز (پنجشنبه) در دیدار رده بندی هفتمین دوره جام جهانی امارات به مصاف مصر رفت.

در این دیدار بسیار سخت، نفس‌گیر و پایاپای برابر بازیکنان موفق شدند، با پیروزی ۹ بر ۸ در وقت اضافه عنوان سومی جام جهانی رولبال را از آنِ خود کنند.

این مسابقه که در وقت قانونی با تساوی به پایان رسیده بود، به وقت اضافه کشیده شد و بازیکنان ایران با وجود فشار بدنی و روحی بالا، با تمرکز و غیرت مثال‌زدنی موفق شدند گل برتری را به ثمر برسانند و از سد مصر عبور کنند.

ملی‌پوشان کشورمان در یکی از دشوارترین بازی‌های خود در این رقابت‌ها، تا آخرین لحظه جنگیدند و با این پیروزی ارزشمند، بر سکوی سوم جهان ایستادند.

محسن سیدعاشور، سلمان عربی، یاسین کارگر، سهیل بهرمانی و علی دیانت خواه توانستند گل های تیم ملی را در این دیدار به ثمر برسانند.

پس از پایان مسابقه مجید هنرجو این موفقیت بزرگ را به بازیکنان و کادرفنی که تا ثانیه پایانی برای عنوان سومی جهان جنگیدند تبریک گفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *