بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

سرمربی شمس‌آذر: آنفولانزا تیم را خیلی اذیت کرد/ فشار را فقط روی مهاجمان ‌گذاشته‌ایم

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 26 آذر 1404 | 19:04

سرمربی تیم فوتبال شمس‌آذر قزوین پس از دیدار با ذوب‌آهن و تساوی در این مسابقه و مشکل تمام کنندگی در فوتبال ایران گفت: متأسفانه این مشکل در فوتبال دنیا وجود دارد و اینجا فشار رسانه و مربیان روی مهاجمان زیاد شده است و باید این فشارها را کم کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، وحید رضایی در نشست خبری پس از دیدار مقابل ذوب‌آهن پیرامون این مسابقه و تساوی کسب سده گفت: بازی را خوب شروع کردیم و اگر در نیمه اول از موقعیت‌های بدست آمده استفاده می‌کردیم می‌توانستیم ۳ امتیاز بازی را نیز کسب کنیم ولی در زدن ضربات آخر کم دقت بودیم.

وی افزود: ویروس آنفولانزا تیم ما را خیلی اذیت کرد و بین راه به دلیل همین ویروس ۳ بازیکنمان را به قزوین برگرداندیم و از پزشکان تیم خیلی تشکر می‌کنم که 3_4 بازیکن دیگر ما با تلاش آن‌‌ها به این بازی رسیدند. با وجود همه این شرایط می‌توانستیم در فولادشهر برنده بازی باشیم، اما از بازیکنانم راضی هستم که زحمت خودشان را در این بازی کشیدند و از الان برای ریکاوری و بازی بعدی فکر می‌کنیم.

سرمربی شمس‌آذر در پاسخ به این که ویروس گل نزدن در فوتبال ایران وجود دارد مشکل چیست؟ اظهار داشت: فکر می‌کنم تمرکز بازیکنان در ضربات آخر باید بیشتر شود و همانطور که میدانید مهاجمان جزو بازیکنان گرانقیمت هستند، در خیلی از تیم‌های بزرگ مهاجمان تاثیرگذارند، البته که تیم ما یکی از هجومی‌ترین تیم ها است و هومن ربیع‌زاده یکی از بهترین گلزنان لیگ با ۴ گل در تیم ما حضور دارد.

وی تصریح کرد: این مشکل فقط مربوط به فوتبال ایران نیست و فکر می‌کنم مشکل فوتبال دنیا باشد، به طور مثال تأثیرگذاری ارلینگ هالند در منچسترسیتی را با تیم‌های دیگر مقایسه کنید که مجبور به برنامه‌ریزی و استفاده از ضربات کرنر و ایستگاهی هستند.

سرمربی شمس‌آذر با بیان این که فقط روی مهاجمان فشار گذاشتیم ادامه داد: این فشارها باعث می‌شود تحت فشار روحی روانی قرار بگیرند، باید به مهاجمان لیگ کمک کنیم تا راحت‌تر و با فشار کمتری بازی کنند. متاسفانه کیفیت خیلی از زمین‌های ایران هم‌مطلوب نیست، هرچند ورزشگاه فولادشهر کیفیت مناسبی برای بازی داشت ولی بیشتر زمین‌های چمن کشور کیفیت لازم را ندارد ولی باید در زدن ضربات آخر دقت بیشتری خرج شود و می‌توانیم با کار کردن در تمرینات این ضعف را بپوشانیم.

/۱۷۴

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *