بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

جنجال مالی در لالیگا؛ شکایت رسمی از بارسلونا

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آذر 1404 | 11:46

باشگاه راسینگ سانتاندر از بارسلونا به دلیل فروش پابلو توره به مایورکا و محروم کردن این باشگاه از سهم مالی قانونی‌اش شکایت کرد.

باشگاه راسینگ سانتاندر تصمیم گرفته به دلیل انتقال تابستان گذشته پابلو توره به مایورکا، از باشگاه بارسلونا به لالیگا شکایت کند. این انتقال با مبلغ ۴.۹۵ میلیون یورو ثبت شد، اما راسینگ معتقد است که این معامله «با قصد دور زدن تعهدات» انجام شده است تا سهم حق‌الزحمه باشگاه سانتاندر پرداخت نشود. طبق قرارداد، فروش بازیکن با قیمتی کمتر از ۵ میلیون یورو، به معنای آن است که راسینگ حتی یک یورو هم دریافت نکند.

راسینگ سانتاندر در شکایت خود به لالیگا تاکید کرده است که فروش توره باعث فعال شدن بندهای خاصی شده که باید شامل پرداخت‌های متغیر و درصدی از مبلغ انتقال می‌شدند، اما اجرا نشده‌اند. قرارداد اولیه پابلو توره با بارسلونا در سال ۲۰۲۲ شامل ۵ میلیون یورو به صورت مبلغ ثابت و مبالغ قابل توجهی به صورت پرداخت‌های متغیر بود که می‌توانست کل قرارداد را به حدود ۲۰ میلیون یورو برساند. با این حال، فروش بعدی بارسلونا به مایورکا، تنها ۴.۹۵ میلیون یورو ارزش داشت و باعث شد راسینگ از دریافت سهم قانونی خود محروم شود. باشگاه سانتاندر معتقد است که تفسیر بارسلونا از قرارداد، حقوق مالی آن‌ها را نادیده گرفته و آن‌ها را از درآمد حیاتی محروم کرده است.

مانوئل ایگرا، رئیس باشگاه راسینگ، در جلسه مجمع عمومی سهامداران اعلام کرد که این اقدام «با هدف جلوگیری از پرداخت سهم قانونی ما انجام شده و ما را از دریافت حقمان محروم می‌کند. وظیفه دارم از منافع باشگاه دفاع کنم. هیچ‌گاه به دنبال تنش با بارسلونا نبوده‌ایم، اما برای احقاق حقوق خود می‌ایستیم.»

در شکایت راسینگ آمده است که بارسلونا ارزش پابلو توره را حدود ۱۰ میلیون یورو برآورد کرده، که همان رقم بند بازخریدی است که با مایورکا به توافق رسیده است. راسینگ با ثبت شکایت رسمی در لالیگا تلاش می‌کند اطمینان حاصل کند که حقوق مالی آن‌ها به طور کامل رعایت شود و سهم قانونی‌شان از فروش پابلو توره پرداخت گردد.

بیشتر بخوانید: جزئیات یک پیشنهاد تاریخی؛ بارسلونا با ۱۰ میلیارد یورو برای آقای بن‌سلمان!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *