تساوی پرحاشیه در خرمآباد؛ سه گل مردود، یک امتیاز برای هر تیم
منبع : خبرگزاری دانشجو
دیدار پرحاشیه خیبر خرمآباد و استقلال با وجود سه گل مردود و یک نیمه نخست پرتنش، در نهایت با تساوی یک بر یک به پایان رسید؛ نتیجهای که نه میزبان را راضی کرد و نه آبیهای پایتخت را به هدفشان رساند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دیدار تیمهای خیبر خرمآباد و استقلال در رقابتهای لیگ برتر با تساوی یک بر یک خاتمه یافت؛ نتیجهای که هیچیک از دو تیم را به خواستههایشان نرساند. استقلال بازی را تهاجمی آغاز کرد و تنها دو دقیقه پس از شروع مسابقه با اعلام یک ضربه پنالتی به گل برتری رسید. با این حال، خیبرِ مهدی رحمتی که از حمایت پرشور هوادارانش بهره میبرد، خیلی زود جریان بازی را در اختیار گرفت.
فشار مداوم میزبان سرانجام با یک ضربه پنالتی به ثمر نشست و بازی به تساوی کشیده شد. خیبر در ادامه نیمه نخست دو بار دیگر نیز موفق شد دروازه استقلال را باز کند، اما هر دو گل پس از بازبینی ویدئویی مردود اعلام شد تا نیمه اول با همان نتیجه ۱-۱ به پایان برسد.
نیمه دوم با احتیاط بیشتری از سوی هر دو تیم دنبال شد و موقعیتهای محدود ایجادشده نیز ثمری نداشت. در نهایت، این مسابقه پرماجرا با تقسیم امتیازات خاتمه یافت. با این تساوی، خیبر با ۲۰ امتیاز در رده ششم باقی ماند و استقلال نیز با ۲۲ امتیاز جایگاه چهارم جدول را حفظ کرد.


مصاحبه جنجالی کار دست خسرو حیدری داد
واکنش باشگاه استقلال به حواشی اندونگ
بدشانسی بزرگ برای ستاره استقلال ؛ دردسر جدید برای ریکاردو ساپینتو + جزئیات
داور دیدار استقلال و خیبر خرم آباد نقره داغ شد + جزئیات
کنایه سنگین مهدی رحمتی به استقلال و ساپینتو سوژه شد + جزئیات
شوک به استقلال ؛ مذاکره ایجنت رضائیان با رقبای استقلال در مسیر قهرمانی + جزئیات









