بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کارشناس داوری: پنالتی استقلال اشتباه بود/ گل سالم خیبر سوخت

منبع : مشرق نیوز
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 آذر 1404 | 21:04

کارشناس داوری فوتبال کشورمان به تشریح قضاوت داور دیدار تیم‌های خیبر خرم‌آباد و استقلال در هفته چهاردهم لیگ برتر پرداخت.

به گزارش مشرق، نادر جعفری درباره قضاوت احمد محمدی در دیدار خیبر خرم‌آباد – استقلال اظهار داشت: به نظرم داور قضاوت خوبی نداشت. در دقیقه ۵ یک پنالتی برای استقلال گرفته شد که به نظر من اشتباه بود و یک برخورد عادی در جریان بازی صورت گرفت.

وی راجع به پنالتی اعلام شده به سود خیبر خرم‌آباد در دقیقه ۲۵ تصریح کرد: این صحنه پنالتی و تصمیم داور کاملاً درست بود. بازیکن استقلال بی‌احتیاطی کرد و پای بازیکن خیبر را زد.

کارشناس داوری فوتبال کشورمان درباره گل‌های مردود اعلام شده خیبر توضیح داد: در دقیقه ۴۱ آفساید بازیکن خیبر به درستی اعلام شد، اما در دقیقه ۴۵ گل خیبر کاملاً درست بود و نمی‌دانم چرا داور آن را مردود اعلام کرد. در آن صحنه محمدی ابتدا گل را اعلام کرد، اما VAR به اشتباه دخالت کرد و تصمیم داور برگشت.

جعفری در مورد صحنه مشکوک دقیقه ۵۹ داخل محوطه استقلال نیز خاطر نشان کرد: این صحنه پنالتی نبود. به هر حال بعضی برخوردها اجتناب‌ناپذیر است و برخورد مدافع استقلال با بازیکن حریف هم عادی بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *