بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پنالتی استقلال مقابل خیبر اشتباه بود؟/ واکنش فوری کارشناس داوری به صحنه مشکوک

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 آذر 1404 | 17:48

کارشناس داوری فوتبال با تأکید بر عدم تأثیرگذاری سیستم VAR در اصلاح تصمیم داور، تشخیص پنالتی استقلال مقابل خیبر را اشتباه دانست.

دیدار تیم‌های فوتبال خیبر خرم‌آباد و استقلال در چارچوب هفته چهاردهم لیگ برتر، روز دوشنبه ۲۴ آذر در ورزشگاه تختی خرم‌آباد برگزار شد، اما حواشی داوری سایه سنگینی بر شروع بازی انداخت. در دقیقه دوم این مسابقه، احمد محمدی، داور میدان، پس از برخورد مدافع خیبر با اسماعیل قلی‌زاده، وینگر استقلال، نقطه پنالتی را نشان داد؛ ضربه‌ای که با موفقیت یاسر آسانی به گل تبدیل شد و آبی‌پوشان را پیش انداخت.

نوذر رودنیل، کارشناس داوری با انتقاد از تصمیم داور گفت: داور در پشت بازیکنان قرار داشت و زاویه دید مناسبی نسبت به صحنه نداشت. زمانی که داوران اتاق VAR از داور می‌خواهند خودش صحنه را روی مانیتور بازبینی کند، به این معناست که تصمیم اولیه داور اشتباه بوده است. به اعتقاد من، این صحنه به هیچ وجه پنالتی نبود.

بیشتر بخوانید: اعتراض ویدیویی خیبر به پنالتی استقلال: هیچ خطایی نبود!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *