بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

عقب‌نشینی جواد خیابانی از اظهارات قبلی؛ نظر من نبود و عاشق آن نیستم!

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 آذر 1404 | 1:16

مجری و گزارشگر فوتبالی کشور اعتقاد دارد نسبت به صحبت‌هایی که از او وایرال شده و مورد واکنش برخی اهالی فوتبال قرار گرفته، سوء برداشت شده است.

مجری و گزارشگر فوتبالی کشور اعتقاد دارد نسبت به صحبت‌هایی که از او وایرال شده و مورد واکنش برخی اهالی فوتبال قرار گرفته، سوء برداشت شده است.

طرفداری | صحبت‌های اخیر جواد خیابانی که در یکی از برنامه‌های تلویزیونی مطرح شد، بازتاب و واکنش‌های گسترده‌ای را به همراه داشت.

جواد خیابانی، مجری و گزارشگر باسابقه فوتبال روز گذشته برنامه تلویزیونی مدعی شده بود:

هیچ‌کس نمی‌تواند در فضای فوتبال سالم زندگی کند» و به همین دلیل به خانواده‌ها توصیه کرد فرزندان خود را وارد این مسیر نکنند. او همچنین از منظر جامعه‌شناسی عنوان کرد که فوتبال «ورزش جوانمردانه‌ای نیست»، چرا که برای رسیدن به پیروزی در آن باید دست به «حقه و کلک» زد.

این اظهارات، از فضای مجازی گرفته تا مصاحبه‌های برخی اهالی فوتبال در آستانه هفته چهاردهم لیگ برتر، واکنش‌های تندی را به دنبال داشت و باعث شد خیابانی خیلی زود در صدد توضیح و تعدیل صحبت‌های خود برآید. او در موضع‌گیری تازه‌اش تأکید کرد که صرفاً یک نظریه را بازتاب داده و حتی ممکن است خودش هم چندان موافق آن نباشد.

بیشتر بخوانید:

  • اظهارات آتشین شجاع خلیل زاده درباره خیابانی؛ ۴ نفر دلقک را در تلویزیون گذاشته‌اند؛ اگر بازی استرالیا – ایران نبود، در زندگی‌ات چه داشتی؟!

خیابانی در توضیح دیدگاه مطرح‌شده گفت:

کسانی که اهل بحث و گفت‌وگو هستند، این نظریه را دارند که در برخی ورزش‌های رقابتی مثل کشتی، بسکتبال، والیبال و فوتبال که چلنج دارد، همه چیز دوز و کلک است. تاکتیک یعنی فریب و در این ورزش‌ها اصلاً چیزی به اسم بازی جوانمردانه وجود ندارد.

او در ادامه افزود:

فیرپلی یعنی ورزشکار به‌صورت انفرادی، مثل شناگر یا ژیمناست، رقابت کند و توانایی خودش را نشان دهد. خیلی از چیزهایی که گفتید را الان می‌شنوم، چون اصلاً در فضای مجازی نیستم.

این گزارشگر باسابقه در بخش پایانی صحبت‌هایش تلاش کرد فاصله خود را با این دیدگاه مشخص کند و گفت:

همه مکاتب بشری درباره فلسفه تربیت بدنی نظر دارند. من دیروز فقط گفتم از نظر دیدگاه جامعه‌شناسی، ماتریالیست‌ها چنین نگاهی به فوتبال دارند. این نظر ماتریالیست‌هاست، نه نظر من. مگر نظر آن‌ها آن‌قدر مهم است که بخواهم خودم را عاشق این نظریه نشان بدهم؟ تا حالا چه کسی نظریه ماتریالیست‌ها را قبول کرده که من قبول کنم؟

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *