بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

واکنش سرمربی یوونتوس به پیشنهاد تتر: از مالک فعلی حمایت می‌کنیم

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 آذر 1404 | 17:26

لوچانو اسپالتی در واکنش به شایعه خرید یوونتوس توسط شرکت تتر، بر حمایت از مالکیت فعلی و تداوم مسیر موفقیت تیم تأکید کرد.

در آستانه دیدار این هفته یوونتوس مقابل بولونیا در سری‌آ، اخبار مربوط به پیشنهاد شرکت تتر برای خرید سهام کنترلی باشگاه، سروصدای زیادی ایجاد کرد. گفته می‌شود که این شرکت قصد دارد سهام اکثریت باشگاه را از اکسور خریداری کند، با این حال، مالک یوونتوس این موضوع را رد کرده است.

جان الکان، مالک باشگاه، در بیانیه‌ای رسمی در سایت یوونتوس تاکید کرد: «یوونتوس فروشی نیست. ما به حمایت از تیم ادامه خواهیم داد و با تمرکز بر آینده، برای ساختن یوونتوسی موفق تلاش می‌کنیم.»

لوچانو اسپالتی، سرمربی یوونتوس، در واکنش به این شایعات گفت: «با وجود اینکه مدت کوتاهی است اینجا هستم، انرژی و انگیزه‌ای که جان الکان و خانواده‌اش برای باشگاه دارند، واقعاً الهام‌بخش است. وظیفه ماست که این شور و اشتیاق را به واقعیت تبدیل کنیم، گذشته را محترم بشماریم و آینده‌ای در همان سطح یا حتی بالاتر بسازیم، همان‌طور که خود جان الکان هنگام ملاقات با ما گفت.»

مربی ایتالیایی افزود که روز جمعه با الکان ملاقات داشته است: «بله، حتی جمعه چند ساعت با او صحبت کردم. او گهگاه ایده‌ها و دیدگاه‌هایش را با من به اشتراک می‌گذارد و من از این بابت خوشحالم. همان‌طور که بارها گفته‌ام، در باشگاهی با جایگاه یوونتوس، هدف همواره حرکت به سمت بهترین‌هاست.»

گزارش‌ها حاکی از آن است که ارزش پیشنهادی تتر برای خرید یوونتوس حدود ۱.۱ میلیارد یورو بوده، در حالی که منابع مختلف، ارزش واقعی باشگاه را نزدیک به دو میلیارد یورو برآورد کرده‌اند. با این حال، جان الکان و خانواده‌اش تمایلی به فروش یوونتوس ندارند و قصد دارند تیم را تحت مالکیت خود حفظ کنند.

بیشتر بخوانید: اتفاق استثنایی در فوتبال جهان؛ تتر برای یوونتوس خیز برداشت!

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *