بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تأثیر جالب توجه خارجی‌ها در شگفتی‌سازی چادرملو

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 23 آذر 1404 | 9:39

بازیکنان خارجی تاکنون نقش غیرقابل انکاری در موفقیت تیم چادرملو در لیگ بیست‌وپنجم ایفا کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم چادرملوی اردکان در بیست‌وپنجمین دوره لیگ برتر فوتبال تاکنون فراتر از انتظارات ظاهر شده و هم‌امتیاز با استقلالِ ۲۱ امتیازی، جایگاه چهارم جدول لیگ برتر را به خود اختصاص داده است. تیم سعید اخباری که فصل گذشته برای اولین بار در بالاترین سطح فوتبال ایران به میدان رفت، فصل را در جایگاه دهم جدول به پایان رساند.

یکی از موارد جالب توجه در چادرملو، تأثیر بالای بازیکنان خارجی تیم یزدی محسوب می‌شود. سرمه‌ای‌پوشان اردکان در این فصل از پنج بازیکن خارجی در ترکیب خود بهره می‌برند که آنها تاکنون توانسته‌اند تأثیر قابل قبولی بر روند صعودی چادرملو بگذارند.

رنی سیمیسترا مهاجم اکوادوری چادرملو تاکنون ۸۵۷ دقیقه در ترکیب تیمش بازی کرده و چهار گل به ثمر رسانده است. آمار هر گل در ۲۱۴ دقیقه برای یک مهاجم چندان دلچسب نیست. با این وجود، چادرملو در بازی با آلومینیوم و مس رفسنجان به لطف گل‌های سه امتیازی «رنی» پیروز شده و این بازیکن، در برتری مقابل خیبر و تساوی ۴-۴ برابر شمس آذر نیز آخرین گل چادرملو را به ثمر رسانده است.

تیم فوتبال چادرملو ,

سگوندو پورتوکاررو دیگر بازیکن اکوادوری چادرملو هم در پُست مدافع چپ بازی می‌کند. در ۱۳ مسابقه‌ای که سگوندو به میدان رفته، چادرملو دروازه خود را در هفت مسابقه بسته نگه داشته است. این بازیکن که عمده فوتبال خود را در لیگ اکوادور سپری کرده، سه گل برای تیم اخباری ساخته و بسیار مثمرثمر بوده است.

در ۹ مسابقه‌ای که ویتائو مدافع برزیلی چادرملو در قلب دفاعی تیم سعید اخباری جای گرفته، دروازه این تیم در پنج مسابقه بسته مانده است. ماریو اوتازو هم به مدت ۵۶۹ دقیقه در ترکیب چادرملو به میدان رفته و یک گل و یک پاس گل به نام خود ثبت کرده است؛ از جمله گل سه امتیازی مقابل فجر از روی نقطه پنالتی.

ادسون ماردن نیز در ۳۳ سالگی برای اولین بار فضای خارج از فوتبال برزیل را تجربه کرد و امسال دومین فصل حضور در ایران را سپری می‌کند. وی در شش مسابقه از ۱۱ بازی لیگ بیست‌وپنجم گلی نخورده و از این حیث، دومین دروازه‌بان لیگ به شمار می‌رود.

تیم فوتبال چادرملو ,

سوای تأثیر در خط دفاع و بسته نگه داشتن دروازه چادرملو، می‌توان رد پای مستقیم بازیکنان خارجی را در ۱۳ امتیاز از ۲۱ امتیاز این تیم را مشاهده کرد. شاگردان اخباری با گل‌های «رنی» توانستند آلومینیوم، مس و خیبر را شکست بدهند و یک امتیاز از دیدار با شمس آذر گرفتند. چادرملو همچنین با گل «اوتازو» بر فجر سپاسی غلبه کرد.

سعید اخباری در لیگ بیست‌وپنجم همچنین از مانوئل موریرا (ملقب به کوکو) در جمع دستیارانش بهره می‌بَرد که با این حساب مجموع رقم قرارداد همه شش خارجی این تیم، به عددی حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار می‌رسد؛ رقمی که شاید به اندازه یک بازیکن خارجی تیم‌های متموّل فوتبال ایران باشد.

البته بازیکنان خارجی را نمی‌توان تنها عامل موفقیت چادرملو توصیف کرد و درخشش نفراتی چون هادی حبیبی‌نژاد، رضا دهقان و سیروس صادقیان نیز بدون شک به موفقیت نماینده استان یزد در ۱۳ هفته ابتدایی لیگ بیست‌وپنجم کمک شایانی کرده است.

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *