درو: مبارزه میکنم اما درمانم آسان نیست
منبع : خبرگزاری تسنیم
کاپیتان تیم ملی والیبال بلژیک که به سرطان مبتلا شده با انتشار پیامی کوتاه از حمایت هوادرانش تشکر کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سم دِرو، دریافتکننده بلژیکی تیم لوکوموتیو نووسیبیرسک روسیه که اخیراً به سرطان مبتلا شده است؛ با انتشار پیامی از هواداران برای حمایتهای گستردهشان قدردانی کرد.
دِرو در سخنانی که توسط بخش رسانهای باشگاه منتشر شد، گفت: من فردی بسیار مبارز هستم اما درمان آسان نخواهد بود. با این حال هدفم همان است، کمک به تیم برای رسیدن به اهداف مهم این فصل. فعلاً از راه دور بزرگترین هوادار تیم خواهم بود. از همه برای کلمات محبتآمیز و حمایتشان ممنون هستم.
این والیبالیست ۳۳ ساله از سال ۲۰۲۵ به لوکوموتیو پیوسته است. او پیش از این برای زنیت کازان (۲۰۲۲ تا ۲۰۲۵) و دینامو مسکو (۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱) بازی کرده و ۴ عنوان قهرمانی روسیه را در کارنامه دارد.
بهدنبال اعلام خبر ابتلای کاپیتان تیم ملی والیبال بلژیک به سرطان در جریان معاینات پزشکی، جامعه والیبال و هواداران روسیه و اروپا موجی از پیامهای همدلی و حمایت را روانه او کردند.
/


ناگفته هایی از زندگی صابر کاظمی ؛ به بهانه از دست رفتن الماس سوخته والیبال ایران ؛ آرام بخواب صابر والیبال ایران + جزئیات
خبر تلخ از صابر کاظمی
شاهکار والیبایست های ایرانی ؛ یک قدم تا تاریخسازی
رونمایی از بهترین بازیکن دیدار والیبال ایران و تونس + جزئیات
واکنش سرمربی تیم ملی والیبال ایران به شکست مقابل مصر
امتیازآورترین بازیکن ایران در دیدار با مصر مشخص شد + جزئیات









