بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

تونل زمان| خبر شوکه‌کننده در مورد اسطوره استقلال/ مردی که اشک پرسپولیسی‌ها را هم درآورد

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 آذر 1404 | 8:29

کمتر کسی در روز ۱۹ آذر سال ۱۳۸۸ باورش می‌شد که ناصر حجازی، اسطوره فقید استقلال با یک بیماری بزرگ ست و پنجه نرم می‌کند.

در روزهای پایانی پاییز ۱۳۸۸ خبر تلخی در مورد بیماری ناصر حجازی مطرح شد که متاسفانه صحت داشت و در نهایت روزهای بسیار عذاب‌آوری برای جامعه فوتبال رقم زد.

ناصر حجازی، اسطوره فقید استقلال که نزد هواداران پرسپولیس هم از احترام بسیار زیادی برخوردار بود، تابستان سال ۱۳۸۸ به اروپا رفت تا مدیریت فنی باشگاه دی استرادا اسلواکی را بر عهده بگیرد اما از اواخر آبان همان سال پادرد به سراغش آمد و کار به جایی رسید که در تهران آزمایشات پیشرفته‌ای را انجام داد. در همان آزمایش‌ها مشخص شد ناصرخان به بیماری سنگینی مبتلا شده و….

۱۹ آذر ۱۳۸۸ بود که خبر بیمارشدن ناصر حجازی به گوش اهالی رسانه رسید و خیلی زود بزرگان فوتبال کشورمان نیز در جریان آن قرار گرفتند. این اتفاق آن‌قدر تکان‌دهنده بود که بسیاری از فوتبالی‌ها با حضور در بیمارستان از حجازی عیادت کردند و هنوز یادمان نرفته که تعدادی از پیشکسوتان پرسپولیس با چشمانی اشکبار در بیمارستان به ملاقات اسطوره فقید استقلال می‌رفتند.

مردی که سرانجام دوم خرداد ۱۳۹۰ چشم از جهان فرو بست و مثل یک مدال افتخار بر سینه مرگ نشست. روحش شاد و یادش گرامی.

بیشتر بخوانید: از لباس‌پوشیدن من خوششان نمی‌آید، استقلال را می‌کوبند/ نکونام را می‌خواستیم نمی‌دانم چرا قید استقلال را زد

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *