خوش رقصی جدید اینفانتینو برای ترامپ / حمایت از همجنسگرایی در بازی ایران و مصر!
منبع : خبرگزاری دانشجو
جانی اینفانتینو هر روز با شیوهای تازه برای ترامپ پاچه خاری میکند تا رضایت او را جلب کند. تصمیم جدید این بود: بازی دو تیم ملی ایران و مصر در جام جهانی با عنوان حمایت از همجنسگرایی برگزار شود!
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جانی اینفانتینو همه کار می کند تا در دل ترامپ جایی برای خود دست و پا کند و این بار هم پا را از دایره اخلاق فراتر گذاشته و به دو کشور مسلمان توهین کرده است.
طبق تصمیم فیفا قرار است هر بازی جام جهانی با عنوانی خاص برگزار شود اما معلوم نیست چرا حمایت از همجنسگرایی را برای بازی ایران و مصر دو کشور مسلمان انتخاب کرده اند. این همه عنوان بود از حمایت از قانون تا حمایت از کودکانی که غذا برای خوردن ندارند.
چرا اینفانتینو این عنوان را برای بازی ۲ کشور مسلمان انتخاب کرد؟ رئیس فیفا که خوش رقصی و پاچه خاری برای ترامپ را از حد گذرانده و در مراسم قرعه کشی جام جهانی با اهدای جایزه مضحک صلح، صدای اعتراض همه را بلند کرد، این بار هم مقابل رئیس جمهور امریکا تعظیم کرد تا همه را شوکه کند. مشخص نیست رئیس بی شخصیت فدراسیون جهانی تا پایان جام جهانی سال آینده چه کارهای محبرالعقولی انجام خواهد داد و چه تصمیم های ابلهانه ای خواهد گرفت تا رضایت رئیس جمهور امریکا و حامی اصلی رژیم خونخوار و کودک کش صهیونیستی را جلب کند.


رویای بزرگ ستاره محبوب هواداران استقلال فاش شد + جزئیات
هشدار جدی پیشکسوت استقلال به سرمربی تیم ملی فوتبال ایران
واکنش خاص سرمربی تیم ملی فوتبال بلژیک به تقابل با ایران در جام جهانی
امیر قلعه نویی راهی آمریکا خواهد شد + جزئیات
پیش بینی جالب ستاره تراکتور از آینده تیم ملی در جام جهانی + جزئیات
نگرانی شدید هواداران پرسپولیس بابت مصدومیت ستاره ملی پوش









