مسابقات تکواندوی قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان؛ ابوالفضل زندی طلایی شد
منبع : طرفداری
روز نخست رقابتهای تکواندوی زیر ۲۱ سال جهان با کسب یک مدال طلا و یک برنز برای نمایندگان ایران به پایان رسید.
طرفداری | نخستین دوره رقابتهای تکواندو قهرمانی زیر ۲۱ سال جهان از صبح امروز با حضور ۴۵۲ تکواندوکار از ۷۵ کشور در سالن «موی» مجموعه ورزشی «کاسارانی» نایروبی آغاز شد. تیم ملی تکواندو ایران با سه نماینده در روز نخست روی شیاپچانگ رفت و حاصل کار، یک مدال طلا و یک مدال برنز بود.
طلای مطلق ابوالفضل زندی؛ دومین طلای جهانی در ۳۵ روز
ابوالفضل زندی، ستاره روز نخست کاروان ایران، پس از استراحت در دور اول، با پیروزیهای متوالی برابر «چکاراوراتی» از هند، «روجاس» از اکوادور و «کورتس» از مکزیک راهی مرحله نیمهنهایی شد. او در این مرحله «گابریل فونسکا» از برزیل را در دو راند با نتایج قاطع ۱۶–۰ و ۷–۰ شکست داد و به فینال رسید. زندی در دیدار نهایی نیز دستبردار نبود و با ارائه یک مبارزه حسابشده برابر «ماگمدوف» از روسیه (با پرچم بیطرف) در دو راند پیروز شد تا مدال ارزشمند طلا را از آنِ خود کند. این دومین طلای جهانی زندی در فاصله تنها ۳۵ روز است؛ آماری که نشان از اوجگیری جدی این ملیپوش جوان دارد.
برنز امیرمحمد اشرافی در سنگینوزن
امیرمحمد اشرافی، نماینده وزن ۸۷+ کیلوگرم، در دو مبارزه ابتدایی خود برابر «چاربل راد» از لبنان و «لیسیتسن» (با پرچم فدراسیون جهانی) با نتیجه ۲–۰ پیروز شد و به نیمهنهایی رسید. او در این مرحله در یک مبارزه نزدیک با نتیجه ۲–۱ مغلوب «کابلان» از قزاقستان شد و به مدال برنز رسید.
حذف سارا صوفی با بدشانسی
سارا صوفی، دیگر نماینده ایران، در وزن ۷۳+ کیلوگرم، ابتدا «کیم سو هیون» تکواندوکار کرهایالاصل تیم استرالیا را شکست داد، اما در ادامه با نتیجه ۲–۱ در راند شماری مقابل «آلده نائومی»، دارنده مدال نقره نوجوانان جهان از آمریکا، شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت.


یک چهره آشنا کاپیتان تیم ملی تکواندو شد + جزئیات
پشت پرده متلک سنگین سرمربی تیم ملی تکواندو به فوتبالیستها + جزئیات
درخواست ویژه هادی ساعی از مدال آور جنجالی المپیک ۲۰۲۴ پاریس + جزئیات









