کلوب| گردنه اما و اگر در راه صعود استقلال!
منبع : خبرورزشی
با تساوی استقلال برابر الوصل، حالا آبی پوشان برای صعود از گروه آسیایی خود فقط باید المحرق را ببرند.
آبی پوشان تا قبل بازی با الوصل، برای صعود حداقل نیاز به چهار امتیاز داشتند، چهار امتیازی که با یک برد و یک تساوی بدست می آید. پس تساوی گرفتن برابر تیم صدرنشین جدول یعنی الوصل حتی در تهران هم جزو اهداف ساپینتو بود.
حالا استقلال باید در بازی آخر المحرق بحرین را در زمین خودش شکست بدهد. بازی آخر در بحرین نه تنها برای استقلالی ها بلکه برای المحرق هم بازی مرگ و زندگی است اما استقلال برای صعود از گروه تنها یک راه بیشتر ندارد و آن شکست دادن حریف سرسخت بحرینی است.
استقلالی ها زمانی آسیا را برای خود تنگ شده دیدند که دو هفته ابتدای لیگ را از دست دادند، شکست بد و سنگین هفته اول و شکست خانگی بد برابر المحرق. از دست دادن ۶ امتیاز مهم دو هفته ابتدایی راه استقلال را از همان ابتدا سخت کرد، سختی که حتی با برد الوحدات هم مرتفع نشد و تساوی برابر الوصل هم اما و اگرهای صعود را برطرف نکرد اما شانس صعود را برای آبی پوشان به ۵۰ ـ ۵۰ رساند.
استقلالی ها در هفته پایانی ۵۰ درصد شانس صعود دارند همان طور که حریف بحرینی هم همین میزان شانس صعود دارد.
محمود فخرالحاج| باشگاه خبرنگاران آزاد


استقلال ستاره محبوب هواداران پرسپولیس را نقره داغ کرد + جزئیات
واکنش معنادار ریکاردو ساپینتو به تساوی استقلال و پرسپولیس در دربی ۱۰۶
واکنش خاص اوسمار ویرا به توقف پرسپولیس مقابل استقلال + جزئیات
عملکرد تحسین برانگیز پیام نیازمند در اولین تجربه دربی خود+جزئیات
واکنش حسین کنعانیزادگان به ادامه ناکامی استقلال در دربی
تحلیل مثبت ساپینتو از نتیجه بازی با پرسپولیس و شرایط استقلال









