بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

برف نروژ، کاروان یوونتوس را زمین‌گیر کرد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 آذر 1404 | 18:56

یوونتوس عصر شنبه در سری آ مقابل کالیاری قرار خواهد گرفت، اما هنوز به ایتالیا برنگشته است.

یوونتوس عصر شنبه در سری آ مقابل کالیاری قرار خواهد گرفت، اما هنوز به ایتالیا برنگشته است.

طرفداری | چندین ساعت پس از پیروزی ۳-۲ یوونتوس برابر بودوگلمیت در لیگ قهرمانان اروپا، بازیکنان و کادرفنی این تیم همچنان در نروژ حضور دارند و مشخص نیست که کاروان بیانکونری بتواند به‌دلیل شرایط نامساعد جوی در منطقه، سوار پرواز برنامه‌ریزی‌شده‌ی خود برای بازگشت به خانه شود یا خیر.

یوونتوس نخستین پیروزی خود در این فصل لیگ قهرمانان را با درخشش کنان ییلدیز در نیمه دوم به دست آورد. این ستاره جوان ترک با ارائه نمایشی چشمگیر، پاس گل‌های لویس اوپندا، وستون مک‌کنی و جاناتان دیوید را برای بازگشت ۳-۲ تیمش فراهم کرد.

طبق برنامه‌ریزی اولیه، کاروان یووه شب را در نروژ گذراند و قرار بود حوالی ظهر چهارشنبه به‌وقت محلی به ایتالیا بازگردد. با این حال، بر اساس گزارش‌های تازه از گاتزتا دلو اسپورت، هنوز تضمینی وجود ندارد که یوونتوس بتواند سوار این پرواز شود؛ زیرا صبح چهارشنبه شهر بار دیگر با بارش برف روبه‌رو شد و گفته می‌شود باندهای فرودگاه یخ زده‌اند.

در حال حاضر هیچ تضمینی وجود ندارد که یوونتوس بتواند طبق برنامه به ایتالیا پرواز کند. طبق گزارش گاتزتا دلو اسپورت، دیمین کومولی، مدیرعامل یوونتوس و جورجو کیه‌لینی، مدیر باشگاه به‌دلیل شرایط جوی نامناسب در شهر بودو و اطراف آن، مجبور شدند پس از فرود در سوئد، مسیر باقی‌مانده تا محل برگزاری مسابقه را با خودرو طی کنند. گزارش‌ها حاکی از آن است که حدود ۱۰۰۰ مسافر نیز روز چهارشنبه در فرودگاه بودو در انتظار اخبار جدید درباره ادامه سفر خود هستند.

خلاصه بازی بودوگلیمت ۲-۳ یوونتوس (لیگ قهرمانان اروپا – ۲۶-۲۰۲۵)

 

 

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *