بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نهال زکی زاده طلایی شد

منبع : خبرگزاری دانشجو
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 3 آذر 1404 | 14:28

نهال زکی زاده با برتری برابر حریف اوکراینی خود در فینال وزن ۵۰ کیلوگرم مسابقات کاراته بازی‌های المپیک ناشنوایان، صاحب مدال طلا شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو و به نقل از  روابط عمومی فدراسیون ورزش های ناشنوایان، فینال وزن ۵۰ کیلوگرم مسابقات کاراته بازی های المپیک ناشنوایان، امروز (دوشنبه ۳ آذر) برگزار شد. در این مبارزه، نهال زکی زاده در مصاف با حریف اوکراینی خود به برتری ۲ بر صفر دست یافت و مدال طلا را از آن خود کرد.

زکی زاده امروز در اولین مبارزه نماینده ترکیه را ۵ برصفر شکست داد. او در دومین مبارزه با حریفی از الجزایر روبرو شد و با کسب برتری ۵ بر ۳ فینالیست شد.

مدال طلا نهال زکی زاده ششمین مدال طلا کاروان ایران است. با این طلا، مجموع مدال های ایران به ۳۲ رسید.

بیست و پنجمین دوره بازی های المپیک ناشنوایان از ۲۴ آبان در توکیو ژاپن آغاز شد و تا روز ۶ آذر ادامه خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *