دست نماینده مینی فوتبال ایران از مدال آسیا کوتاه ماند
منبع : خبرگزاری مهر
تیم ستارگان سیمَکان جهرم با شکست مقابل تیم بازبر یونایتد اندونزی در جایگاه چهارم لیگ قهرمانان مینیفوتبال آسیا ایستاد.
به گزارش خبرگزاری مهر، روز پایانی از لیگ قهرمانان مینیفوتبال آسیا ۲۰۲۵ در اندونزی امروز (یکشنبه) در حالی با برگزاری ۲ دیدار ردهبندی و فینال به اتمام رسید که در بازی ردهبندی تیم ستارگان سیمَکان جهرم در مصاف با تیم باربر یونایتد اندونزی با نتیجه ۴ بر یک شکست خورد تا نماینده ایران در رده چهارم این دوره از رقابتها بایستد.
تیم سیمَکان جهرم پیش از این به دلیل صعود به جمع ۴ تیم نهایی لیگ قهرمانان مینیفوتبال آسیا جواز حضور در جام باشگاههای مینیفوتبال جهان را کسب کرده بود. در این بازی محمد جواد رحمانیان در دقیقه ۱۳ تک گل سیمَکان جهرم را وارد دروازه تیم میزبان کرد.
همچنین تیم بورنگریو امارات با پیروزی ۴ بر ۳ مقابل العطا لبنان جام قهرمانی لیگ قهرمانان مینیفوتبال آسیا ۲۰۲۵ را بالای سر برد.


آخریبت خبر از وضعیت پرونده اندونگ در استقلال
دستیار سرمربی سرشناس ایتالیایی در استقلال حکم گرفت
ستاره پرحاشیه استقلال آماده بازگشت
بحران مصدومیت در تیم فوتبال پرسپولیس ؛ دو غایب مقابل خیبر خرمآباد
جلسه مدیران استقلال پیش از نبرد آسیایی
اعلام اسامی محرومان هفته بیستم لیگ برتر









