بدنسازی اختصاصی برای شاگرد تنومند اوسمار +عکس
منبع : خبرورزشی
بازیکن ساحل عاجی تیم پرسپولیس این روزها مشغول آماده شدن برای دیدار مقابل تراکتور است.
سرژ اوریه بازیکن ساحل عاجی تنومند تیم پرسپولیس که پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیتی جزئی شد این روزها زیر نظر بدنساز مشغول تقویت عضلات کشاله و زیر شکمش است.
سرژ اوریه که در بازیهای ابتدایی فصل به خاطر مصدومیت و مشکل هپاتیت نتوانسته بود تیمش را همراهی کند پس از چند بازی حضور در جمع هم تیمیهایش پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان دچار مصدومیت جزئی شد که حالا با دستور بدنساز و پزشک تیم پرسپولیس مشغول برطرف کردن آن است.
لابلای تصاویر منتشر شده از تمرین پرسپولیس سرژ اوریه با کشاله قرمز رنگ که زیر شورت ورزشیاش به پا داشت مشغول تمرین با کش برای تقویت عضلات داخلی کشاله ران خود و همچنین تقویت عضلات زیر شکمش بود.
ناگفته نماند؛ اعضای تیم پرسپولیس هفته آینده جمعه ۳۰ آبان باید در حساسترین بازی مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی در تبریز به مصاف تراکتور بروند.
بیشتر بخوانید: خبر بد برای حریف خلخالی استقلال؛ منیر پا به توپ شد +عکس



خبر مهم از دیدار تراکتور مقابل پرسپولیس در جام حذفی + جزئیات
واکنش معنادار پیشکسوت پرسپولیس به برتری مقابل آلومینیوم اراک + جزئیات
فوری ؛ خبر خوش برای سرمربی باشگاه پرسپولیس + جزئیات
خبر مهم درباره مدیرعامل باشگاه پرسپولیس + جزئیات
شوک به استقلال ؛ مذاکره ایجنت رضائیان با رقبای استقلال در مسیر قهرمانی + جزئیات
کنایه سنگین سرمربی آلومینیوم اراک به پرسپولیس سوژه شد + جزئیات









