بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

شوالیه شدن دیوید بکام با جشن لاکچری و حضور سلبریتی‌ها

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 18 آبان 1404 | 15:26

سر دیوید بکام، اسطوره فوتبال انگلیس، به مناسبت دریافت لقب شوالیه، جشنی باشکوه در لندن برگزار کرد.

سردیوید بکام، که به دلیل خدماتش به ورزش و امور خیریه شوالیه شد، جایزه خود را از شاه چارلز سوم در مراسمی در برکشایر دریافت کرد. برای جشن این افتخار، او حدود ۳۰ نفر از دوستان و نزدیکانش را به باشگاه «The Bull» در چارلبری، واقع در کاست‌وُلدز، دعوت کرد. در میان مهمانان، گای ریچی فیلمساز و هم‌تیمی سابق بکام، گری نویل نیز حضور داشتند.

مهمانان از صدف، گوشت بره کبابی و سیب‌زمینی تنوری لذت بردند و نوشیدنی‌های گران‌قیمت نیز در این مراسم سرو شد.

پسر بکام، کروز، آهنگی ویژه برای این مراسم اجرا کرد که در آن آمده بود: «شاه چارلز آمد و دیوید بکام را شوالیه کرد». جمعیت حاضر با آهنگ‌های اوسیس و رولینگ استونز همراهی کردند و بکام نیز برخاست و با شور و هیجان رقصید، در حالی که جمعیت فریاد می‌زد: «ما دوستت داریم، سر دیوید بکام!»

بکام که در دهه ۹۰ به یکی از شناخته‌شده‌ترین بازیکنان انگلیس تبدیل شد، با پیوستن به رئال مادرید، ال‌ای گلکسی و مالکیت بخشی از باشگاه اینترمیامی، شهرت بین‌المللی خود را افزایش داد. او اکنون با هیجان منتظر اولین قهرمانی اینترمیامی در جام MLS سال ۲۰۲۵ است.

بیشتر بخوانید: سر دیوید بکام رسما شوالیه شد +تصاویر

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *