بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

فیرمینو: پس از ترک لیورپول، دو بار پیشنهاد رئال مادرید را رد کردم، اما هیچ پشیمانی ندارم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 17 آبان 1404 | 17:47

مهاجم سابق قرمزها دلیل رد پیشنهاد رئال مادرید را افشا کرد.

مهاجم سابق قرمزها دلیل رد پیشنهاد رئال مادرید را افشا کرد.

طرفداری | روبرتو فیرمینو، مهاجم برزیلی و ستاره سابق لیورپول، فاش کرده است که پس از جدایی از قرمزهای مرسی‌ساید، دو بار فرصت پیوستن به رئال مادرید را داشته اما در هر دو نوبت این پیشنهاد را رد کرده است. با این حال، او تأکید می‌کند که از تصمیم خود هیچ پشیمانی ندارد.

جدایی فیرمینو از لیورپول در تابستان ۲۰۲۳ پس از هشت فصل پرافتخار اتفاق افتاد، این بازیکن برزیلی اکنون در گفت‌وگویی با شبکه TNT Sports Brasil توضیح داد که در دو مقطع – تابستان‌های۲۰۲۳و۲۰۲۵ – مورد توجه باشگاه اسپانیایی قرار گرفته بود، اما چون گزینه اصلی آن‌ها محسوب نمی‌شد، تصمیم گرفت مسیر متفاوتی را انتخاب کند. او در این مورد گفت: 

البته که علاقه از سوی رئال مادرید وجود داشت. نه یک‌بار بلکه دوبار به من پیشنهاد دادند. مدیر برنامه‌هایم این موضوع را به من اطلاع داد. حتی اخیراً هم دوباره تماس‌هایی گرفته شد، اما به اندازه گذشته مشتاق نبودند. در مقطعی که پیشنهاد عربستان مطرح بود، علاقه رئال مادرید جدی‌تر بود، اما شرایط مختلفی وجود داشت.

مهاجم سابق لیورپول ادامه داد: 

من نه گزینه اول بودم و نه دوم. برای همین باید مدت زیادی منتظر می‌ماندم. نه اینکه آدم عجولی باشم، اما باید صبر می‌کردم، می‌دانید؟ سپس پیشنهاد الاهلی رسید و من با دعا و تفکر عمیق تصمیم گرفتم که راهی عربستان شوم. باور دارم که آن تصمیم، خواست خدا و مسیر درست بود و از رد پیشنهاد رئال پشیمان نیستم.

فیرمینو تابستان ۲۰۲۳ به عنوان بازیکن آزاد به الاهلی عربستان پیوست و با این تیم به قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا رسید. با این حال، پس از کنار گذاشته شدن از فهرست تیم در نیمه دوم فصل گذشته، در تابستان اخیر به السد قطر نقل مکان کرد تا فصل تازه‌ای از دوران حرفه‌ای خود را آغاز کند.

با وجود رد پیشنهاد رئال مادرید، فیرمینو همچنان با احترام از این باشگاه یاد می‌کند: 

بدون تردید رئال مادرید باشگاهی فوق‌العاده بزرگ است. بازی کردن برای آن‌ها افتخار بزرگی بود، اما مسیر من چیز دیگری بود و از انتخابم رضایت دارم.

تشکر باشگاه لیورپول از روبرتو فیرمینو 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *