بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مهاجم جدید یوونتوس به فکر جدایی افتاده است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 12 آبان 1404 | 13:19

چه‌کسی فکرش را می‌کرد یکی از بهترین مهاجمان سال‌های اخیر لیگ یک فرانسه در تورین چنین عملکردی داشته باشد؟

چه‌کسی فکرش را می‌کرد یکی از بهترین مهاجمان سال‌های اخیر لیگ یک فرانسه در تورین چنین عملکردی داشته باشد؟

طرفداری | اوضاع در یوونتوس برای جاناتان دیوید بسیار بد پیش رفته و ممکن است پایان کار او در تورین خیلی زود رقم بخورد. 

این احتمال وجود دارد که دوران حضور جاناتان دیوید در یوونتوس زودتر از انتظار به پایان برسد. این مهاجم کانادایی که در تابستان گذشته به یوونتوس پیوست، تاکنون نتوانسته جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی پیدا کند. دیوید در ۱۲ دیدار برای بیانکونری به میدان رفته و تنها یک گل و یک پاس گل به ثبت رسانده ، در حالی که حدود ۵۱ درصد از دقایق ممکن را بازی کرده است.

بنا به ادعای اسکای سوئیس، نمایندگان دیوید در هفته‌های اخیر در حال بررسی بازار نقل‌وانتقالات و مذاکره غیررسمی با چند باشگاه اروپایی بوده‌اند. گفته می‌شود تاتنهام و بایرن مونیخ، درباره شرایط احتمالی جذب این مهاجم ۲۴ ساله پرس‌وجو کرده‌اند.

در صورتی که عملکرد دیوید تا ژانویه بهبود نیابد، مدیران یوونتوس ممکن است با جدایی سریع او موافقت کنند تا از کاهش ارزش نقل و انتقالاتی این بازیکن جلوگیری شود. هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده، اما نشانه‌ها حاکی از آن است که آینده دیوید در تورین در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

تنها گل جاناتان دیوید برای یوونتوس

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *