واکنش باکیچ به سوپرگلش به تراکتور: خوشحال نیستم چون…
منبع : خبرورزشی
مارکو باکیچ پس از گل حیاتی مقابل رقیب اصلی پرسپولیس، درباره بازی، گل خود و آغاز همکاری با سرمربی جدید اوسمار ویرا صحبت کرد.
گل مارکو باکیچ یک امتیاز حیاتی برای پرسپولیس به ارمغان آورد تا این تیم مقابل یکی از رقبای اصلی شکست نخورد. بازیکن مونتهنگرویی درباره این گل، شرایط جریان بازی و همچنین نقش اوسمار ویرا در پرسپولیس، در گفتوگویی با تلویزیون رسمی باشگاه صحبت کرد و گفت: «خوشحال نیستم چون برنده نشدیم. ما همیشه برای برد به زمین میرویم.»
او درباره به ثمر رساندن یک گل نیز گفت: «خوشحالم با گلم به تیم کمک کردم، این وظیفه من است و من تنها یکی از بازیکنان تیم هستم. برایم مهم است که تیم چطور کار کند و بعد من عملکرد خوبی داشته باشم.»
باکیچ درباره سرمربی جدی پرسپولیس افزود: «اوسمار تازه رسیده و ما او را دیروز دیدیم. با این حال چیزهای خوبی درباره او شنیدهام. بیصبرانه منتظر کار کردن با او هستم و امیدوار شادیهای زیادی را در کنارش تجربه کنیم.»
بیشتر بخوانید: ویدیو| گل پرسپولیس به تراکتور/ سوپرگل باکیچ برای پایان خوش


رونمایی از ترکیب پرسپولیس برای دیدار مقابل ملوان + جزئیات
سوتی عجیب پرسپولیس بخاطر سرژ اوریه
ترکیب پرسپولیس در دیدار مقابل ملوان بندرانزلی لو رفت + جزئیات
شایعات پایان یافت ؛ ستاره محبوب پرسپولیس آماده بازی
جریمه سنگین در انتظار ستاره محبوب پرسپولیس
تغییر در پرسپولیس به تعویق افتاد










خوش حال میشدی چیکار میکردی؟
اره دیدم !!!! بعد از گل جوری خوشحالی میکردید انگار گل قهرمانی زدید😄😄😄