بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

الگری: لیائو به دلیل مصدومیت تعویض شد؛ باید به عملکردمان افتخار کنیم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 آبان 1404 | 2:04

سرمربی روسونری امیدوار است که با برگشت بازیکنان مصدوم، تیمش را دوباره سرحال و در اوج ببیند.

سرمربی روسونری امیدوار است که با برگشت بازیکنان مصدوم، تیمش را دوباره سرحال و در اوج ببیند.

طرفداری | با توقف میلان مقابل آتالانتا، این تیم فرصت نزدیک‌شدن به صدر جدول را از دست داد و برای دومین هفته متوالی، زمین بازی را با تساوی ترک کرد. روسونری هم‌اکنون با ۱۸ امتیاز در رتبه سوم جدول قرار دارد.

پس از پایان بازی، ماسیمیلیانو الگری با خبرنگاران گفت‌وگو کرد و پیرامون وضعیت تیمش توضیح داد. شرح گفته‌های او را در ادامه می‌خوانید:

ما چند غایب مهم داریم، اما تیم واکنش خوبی به این بحران نشان داده است. در نیمه اول پس از گل، مجبور به دفاع شدیم چون اشتباهات فنی زیادی داشتیم، اما در نیمه دوم بهتر عمل کردیم، موقعیت‌هایی خلق کردیم ولی در یک‌سوم نهایی باز هم انتخاب‌های اشتباهی داشتیم. اینجا جایی است که باید پیشرفت کنیم، تیم باید به کاری که انجام می‌دهد ایمان بیشتری داشته باشد. آتالانتا نمی‌توانست فشار بالای خود را در تمام بازی حفظ کند و می‌دانستیم که خسته خواهند شد، اما در آن لحظات باید در تمام‌کنندگی و انتخاب‌هایمان در یک‌سوم نهایی بهتر عمل می‌کردیم. گلی که دریافت کردیم هم با یک پاس عمقی قابل اجتناب بود، اما تیم باید به عملکردش افتخار کند و برای بازی بعدی مقابل رم آماده شود.

دلیل تعویض لیائو در بین دو نیمه

لیائو در ناحیه لگن کمی مشکل پیدا کرد و در پایان نیمه اول شرایط خوبی نداشت، تیم به یک بازیکن تازه‌نفس نیاز داشت و رافا برای دویدن با مشکل مواجه بود، بنابراین ترجیح دادم او را تعویض کنم. خیمنز فقط ضربه خورده، مشکل لیائو هم نباید چندان جدی باشد و امیدوارم استوپینیان را هم برای بازی مقابل رم در اختیار داشته باشیم. امیدوارم پس از تعطیلات بازی‌های ملی، همه بازیکنان برگردند و آماده باشند، اما تا آن زمان باید دندان روی جگر بگذاریم. 

به نظر می‌رسد که لیائو تنها مهاجم مؤثر میلان است

انکونکو به‌عنوان مهاجم مرکزی بسیار خوب عمل کرد و آتالانتا در حضور او عقب‌نشینی کرد، لوفتوس چیک هم ۲۰ دقیقه فوق‌العاده داشت، اما در این لحظات مثبت باید گل بزنیم. در نیمه دوم موقعیت‌های خوبی داشتیم و تنها یک فرصت نسبتا خوب به حریف دادیم. خیمنز هم برای تیم سخت کار کرد، او باید آرامش خود را حفظ کند، گل‌های او به زودی از راه خواهند رسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *