تماشای ال کلاسیکو کنار پژمان جمشیدی پس آزادی / عکس
منبع : طرفداری
ستاره پیشین پرسپولیس با انتشار یک استوری از جمع فوتبالی تماشاکننده ال کلاسیکو با حضور پژمان جمشیدی خبر داد.
طرفداری | پژمان جمشیدی پس از گذر موقت از حواشی اخیر، در کنار همتیمیهای سابق به تماشای حساسترین دیدار امروز فوتبال دنیا نشست.
جواد کاظمیان، بازیکن پیشین پرسپولیس با انتشار استوری جدیدی در صفحه اینستاگرامش، تصویری از خودش در کنار پژمان جمشیدی و بهنام ابوالقاسم پور منتشر کرد. در این عکس که توسط پژمان جمشیدی گرفته شده، سه بازیکن پیشین پرسپولیس در کنار هم دیده میشوند و به نظر میرسد برای تماشای دیدار حساس ال کلاسیکو دور هم جمع شدهاند.

کاظمیان این تصویر را منتشر کرده و از حالوهوای فوتبالی این جمع خبر داده است. چهره خندان و خوشحال او در این استوری بیدلیل نیست؛ چرا که این پیشکسوت پرسپولیس از هواداران پر و پا قرص رئال مادرید است و پیروزی سفیدپوشان مقابل بارسلونا در دیدار حساس امشب، حسابی او را سر ذوق آورده است.


حمایت تمام قد پیشکسوت محبوب پرسپولیس از پژمان جمشیدی
پژمان جمشیدی کی به ایران برمی گردد؟
نگاهی به ترکیب رئال مادرید در ال کلاسیکو
کری خوانی جنجالی ستاره رئال مادرید برای بارسلونا
داور دیدار حساس ال کلاسیکو مشخص شد
کری سنگین اسطوره پرسپولیس برای استقلال و جواد نکونام









