بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بی تابی هواداران لخ پوزنان برای بازگشت قلی زاده

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 3 آبان 1404 | 11:05

لژیونر فوتبال کشورمان در لیگ لهستان به کلید حل مشکلات خط میانی تیمش مبدل شده است.

لژیونر فوتبال کشورمان در لیگ لهستان به کلید حل مشکلات خط میانی تیمش مبدل شده است.

 طرفداری | طی سالیان اخیر علی قلی زاده یکی از گزینه‌های بسیار جذاب برای تیم‌های مدعی در فوتبال ایران بوده است. به نقل از سایت «gol۲۴» لهستان، باشگاه لخ پوزنان در پنجره تابستانی حدود ۵.۷ میلیون یورو هزینه کرده است؛ رقمی که مشابه با بودجه نقل‌وانتقالاتی باشگاه لژیا ورشو است. در میان تیم‌های لیگ برتر لهستان (Ekstraklasa) تنها راکوو چستوخووا (حدود ۹ میلیون یورو) و ویدزف ووج (۷ میلیون یورو) هزینه بیشتری داشته‌اند تیمی که به‌تازگی گران‌ترین سرمربی لیگ «ایگور یوویچویچ» را نیز به خدمت گرفته است.

لخ پوزنان برای جذب پنج بازیکن به‌صورت دائمی پول پرداخت کرد، سه بازیکن را به‌صورت قرضی گرفت و رابرت گومنی را به‌صورت رایگان (از طریق انتقال آزاد) جذب کرد. گران‌ترین خرید تاریخ باشگاه «یانیک آنگِرو»، مهاجم اهل ساحل عاج است که از باشگاه سوئدی هالمستادس با مبلغی حدود ۲.۳ میلیون یورو به لخ پوزنان پیوست. اما متأسفانه او در فهرست ما به‌عنوان یک «فلُپ» (یعنی خرید ناموفق) شناخته شده است و نمونه‌های مشابه دیگری هم وجود دارند.

با این حال، نکته دلگرم‌کننده‌ای هم هست؛ علی قلی‌ زاده نیز تا مدت‌ها در آستانه تبدیل شدن به یکی از بزرگ‌ترین ناامیدی‌های لخ در سال‌های اخیر بود، اما زمانی که بالاخره درخشید، بازی‌هایش تحسین‌برانگیز شد. بدون او، لخ هرگز به قهرمانی مورد انتظارش نمی‌رسید (از جمله با گل زیبایی که مقابل لژیا ورشو به ثمر رساند). اکنون او مصدوم است و هواداران بی‌صبرانه منتظر بازگشتش هستند گویی که بازگشت او کلید حل مشکلات خط میانی تیم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *