بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

نادر محمدی: پرسپولیس امروز وقت‎‌کشی کرد؛ ما فوتبال را برنده شدیم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 2 آبان 1404 | 20:51

نادر محمدی از قاسم حدادی فر حمایت کرد.

نادر محمدی از قاسم حدادی فر حمایت کرد.

طرفداری | پرسپولیس مقابل ذوب آهن در چارچوب دیداری از هفته هشتم لیگ برتر فوتبال ایران به پیروزی دو بر صفر رسید تا به روند ناکامی خود پس از مدت‌ها پایان دهد.

نادر محمدی بازیکن تیم ذوب آهن درباره پرتاب‌های اوت بلند او که در بازی با پرسپولیس چاره‌ساز نشد اظهار داشت:

تاکتیک ما امروز روی اوت انداختن نبود. در بازی‌های قبل بیشتر اوت می‌انداختم اما امروز میخواستیم روی زمین بازی کنیم. کل ایران دیدند که فوتبال ما چطور بود و در بازی ما برنده شدیم اما در نتیجه پرسپولیس برنده شد. امیدوارم که شرایط تیم ما بهتر شود.

وی در مورد اینکه قاسم حدادی‌ فر می‌تواند ذوب آهن را به روزهای خوب برگرداند گفت: شک نکنید که با حدادی‌فر می‌توانیم موفق باشیم. او دیدگاه بروزی در فوتبال دارد و طول می‌کشد تا تاکتیک مد نظر او پیاده شود.

محمدی در خصوص عملکرد داوری در این بازی ادامه داد:

داوری در نتیجه بازی تاثیرگذار نبود اما من با نحوه رفتار آنها مشکل دارم. بازی صفر_ صفر است اما داور به من می‌گوید زود اوت را پرتاب کن. بار اول بود که می‌دیدم پرسپولیس وقت کشی می‌کند. نیازمند روی زمین افتاد اما داور هیچ کارتی به او نداد. داور با ما بعد صحبت نمی‌کرد اما رفتار او با بازیکنان پرسپولیس و ما فرق داشت.

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *