بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کالدرون هم به گزینه پرسپولیسی‌ها اضافه شد

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 آبان 1404 | 13:19

باشگاه پرسپولیس علاوه بر اوسمار ویرا با چند گزینه دیگر هم در حال مذاکره همزمان است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسئولان باشگاه پرسپولیس در تلاش هستند تا هرچه سریع‌تر با یک مربی به توافق برسند تا جایگزین هاشمیان روی نیمکت این تیم مشخص شود.

به نقل از فارس؛ در این باره گفته می‌شود که گزینه اول مسئولان پرسپولیس اوسمار ویرا سرمربی اسبق این تیم است با این مربی برزیلی مذاکراتی انجام شده اما ویرا هنوز پاسخ قطعی به مسئولان پرسپولیس نداده و مشخص نیست که آیا او دوباره روی نیمکت این تیم خواهد نشست یا نه.

در این باره مطلع شدیم که باشگاه پرسپولیس حتی با کالدرون سرمربی اسبق و آرژانتینی خود هم مذاکراتی انجام داده و شنیده می‌شود که این مربی نامدار بی‌میل نیست تا دوباره روی نیمکت تیم پرسپولیس بنشیند.

این در حالی است که اوسمار گزینه اول پرسپولیسی‌هاست و درصورتی‌که با او به توافق قطعی نرسند شاید دوباره مذاکرات جدی با کالدرون برای نشستن روی نیمکت پرسپولیس انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *