بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

کفران نعمت در ماجرای اسکوچیچ؛ افسوس هواداران پرسپولیس و تیم ملی از موفقیت تراکتور

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 مهر 1404 | 18:08

دراگان اسکوچیچ در حالی با تراکتور روزهایی رؤیایی را سپری می‌کند که پرسپولیس و تیم ملی ایران فرصت‌سوزی کرده و قدر او را ندانستند. 

دراگان اسکوچیچ در حالی با تراکتور روزهایی رؤیایی را سپری می‌کند که پرسپولیس و تیم ملی ایران فرصت‌سوزی کرده و قدر او را ندانستند. 

طرفداری | تراکتوری‌ها رفته‌رفته راه موفقیت را بعد از بارها آزمون‌و‌خطا به دست آوردند. آنها فهمیدند که با علم و دانش و تجربه خود و نمونه مدیران و بازیکنان موفق باید به میدان رقبا بروند. مهم‌ترین تصمیم آنها البته جذب اسکوچیچ در سال گذشته بود.

درست است که تراکتوری‌ها خوب برای مربی کروات بازیکن گرفته بودند، اما واقعیت این است که بازیکنان خارجی جذب‌شده توسط اسکوچیچ در دو سال گذشته فوق‌العاده بوده‌اند. پوستونسکی، اشترکالی، دروژدک و حالا لوشکیای آلبانیایی که آمد و در پیروزی ۵-۰ تراکتور مقابل الشارجه، دو گل هم زد. مهاجمی که ملی‌پوش آلبانی هم نیست و تنها در رده امیدها و جوانان بازی کرده است، اما ببینید عملکرد اسکوچیچ چقدر در شناخت و جذب نفرات به‌دردبخور برای فوتبال ایران با قیمت مناسب عالی بوده است که هرکس توسط او می‌آید، به‌زودی فوق‌العاده عمل می‌کند.

امروز پرسپولیسی‌ها بیش از پیش به خاطر تعلل مدیریت این تیم در ابتدای سال قبل گله دارند که می‌توانستند اسکوچیچ را برای آمدن به پرسپولیس راضی کنند و نکردند. تیم ملی ما هم قطعاً باید افسوس قطع همکاری فدراسیون تاج با او را بخورد. وقتی کی‌روش و قلعه‌نویی به اسکوچیچ ترجیح داده می‌شوند، یعنی اینکه یا فدراسیونی‌ها از کی‌روش متنفر بودند یا فهم فوتبالشان، کم و زیاد، در حدی بود که قلعه‌نویی‌ها و کی‌روش‌ها را به اسکوچیچ، بهترین و موفق‌ترین مربی قرن اخیر فوتبال ایران (از ۱۴۰۱ تا امروز)، ترجیح داده‌اند.

خلاصه بازی شارجه امارات ۰-۵ تراکتور

 
دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *