بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رد ادعای امیر قلعه‌نویی در رسانه‌های کره‌جنوبی!

منبع : خبرانلاین
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 26 مهر 1404 | 14:47

پس از اظهارات امیر قلعه‌نویی مبنی بر آرامش سرمربی کره جنوبی پس از شکست ۵ بر صفر برابر برزیل، رسانه‌های این کشور با اشاره به انتقادات گسترده از هونگ میونگ-بو نوشتند: ادعای سرمربی ایران با واقعیت همخوانی ندارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ رسانه‌های کره‌ای به صحبت‌های امیرقلعه نویی درباره دیدار کره جنوبی و برزیل واکنش نشان دادند. سرمربی تیم ملی ایران در دفاع از عملکرد این تیم و در پاسخ به انتقادها، بعد از دیدار دوستانه با تانزانیا مقایسه عجیبی انجام داد و گفت: «تیم کره جنوبی ۵ گل می‌خورد اما هیچ فشاری را نمی‌بیند و با آن آرامشی که دارد به فکر بازی بعدی است ولی در ایران اینطور نیست.»

ایران در دو دیدار دوستانه در این ماه برابر روسیه و تانزانیا قرار گرفت. در دیدار نخست ایران با نتیجه دو بر یک برابر روسیه شکست خورد و در بازی دوم برابر تانزانیا که عملا ضعیف‌تر از آنچه تصور می‌شد در زمین حضور پیدا کرد دو بر صفر به برتری رسید. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *