بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رسمی؛ سنگال به جام جهانی ۲۰۲۶ صعود کرد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 مهر 1404 | 0:30

شیرهای ترانگا برای سومین دوره‌ی پیاپی راهی جام جهانی شدند.

شیرهای ترانگا برای سومین دوره‌ی پیاپی راهی جام جهانی شدند.

طرفداری | تیم ملی سنگال با پیروزی ۴-۰ مقابل موریتانی در روز پایانی مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ در منطقه آفریقا، صعودش به جام جهانی را قطعی کرد. سادیو مانه، کاپیتان سنگال در بازی امشب بریس کرد و ایلمان اندیایه، بازیکن اورتون و حبیبو محمدو دیالو دیگر گل‌های تیم پپه شاو را به ثمر رساندند.

سنگال با ۲۴ امتیاز صدرنشین گروه B مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ شد و بالاتر از جمهوری دموکراتیک کنگو با ۲۲ امتیاز قرار گرفت. جمهوری دموکراتیک کنگو هم به‌عنوان یکی از تیم‌های برتر دوم راهی مرحله پلی‌آف قاره‌ای شد.

سنگال برای چهارمین بار در تاریخ به جام جهانی صعود کرده است. آن‌ها در جام‌های جهانی ۲۰۰۲، ۲۰۱۸ و ۲۰۲۲ هم حضور داشتند. بهترین نتیجه‌ی سنگال در تاریخ جام جهانی به سال ۲۰۰۲ برمی‌گردد؛ جایی‌که آن‌ها تا مرحله‌ی یک‌چهارم نهایی پیش رفتند و در آنجا از ترکیه شکست خوردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *