بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رده‌بندی سرمربیان سری A در فصل ۲۶-۲۰۲۵ بر اساس درآمد

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 مهر 1404 | 13:42

سرمربی مدافع عنوان قهرمانی لیگ دسته اول فوتبال ایتالیا بیشترین حقوق را در میان همتایان خود دریافت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رده‌بندی پردرآمدترین سرمربیان تیم‌های باشگاهی فوتبال ایتالیا اعلام شد که در صدر این فهرست نام آنتونیو کونته، سرمربی تیم فوتبال ناپولی دیده می‌شود. کونته فصل گذشته دومین قهرمان ناپولی در سری A طی ۳ فصل گذشته را رقم زد و با کسب این افتخار به نخستین سرمربی در تاریخ تبدیل شد که با ۳ تیم مختلف (یوونتوس، اینتر و ناپولی) اسکودتو را برده است. او در حال حاضر سالانه ۸ میلیون یورو از ناپولی حقوق دریافت می‌کند که بیش از یک و نیم برابر حقوق دومین مربیان پردرآمد سری A یعنی ماسیمیلیانو آلگری و جان پیرو گاسپرینی است. آلگری و گاسپرینی هر دو تابستان امسال فصل جدیدی را در دوران مربیگری‌شان آغاز کردند و به ترتیب هدایت تیم‌های میلان و رُم را بر عهده گرفتند. حقوق سالانه آنها در این دو تیم ۵ میلیون یورو است.

رده سوم پردرآمدترین سرمربیان حال حاضر کالچو به صورت مشترک در اختیار ۳ نفر است که یکی از آنها وینچنزو ایتالیانو سرمربی تیم فوتبال بولونیا، دیگری استفانو پیولی سرمربی تیم فیورنتینا و آخری ایگور تودور سرمربی یوونتوس است.

سرمربی تیم‌های اینتر و لاتزیو به ترتیب کریستین کیوو و مائوریتزیو ساری نیز به طور مشترک با حقوق ۲.۵ میلیون یورو در سال، رده چهارم را در اختیار دارند و این در حالیست که ایوان یوریچ، سرمربی جدید آتالانتا با ۲ میلیون یورویی که در سال دریافت می‌کند به عنوان پنجمین سرمربی پردرآمد حال حاضر سری A است.

رده‌بندی کامل مربیان سری A بر حسب حقوق‌شان را در زیر مشاهده می‌کنید:

۱- آنتونیو کونته (ناپولی) ۸ میلیون یورو (سالانه)
2- ماسیملیانو آلگری (میلان) و جان‌پیرو گاسپرینی (رم) ۵ میلیون یورو
3- وینچنزو ایتالیانو (بولونیا)، استفانو پیولی (فیورنتینا) و ایگور تودور (یوونتوس) ۳ میلیون یورو
4- کریستین کیوو (اینتر) و مائوریتزیو ساری (لاتزیو) ۲.۵ میلیون یورو
5- ایوان یوریچ (آتالانتا) ۲ میلیون یورو
6- پاتریک ویرا (جنوا) ۱.۴ میلیون یورو
7- مارکو بارونی (تورینو) ۱.۲ میلیون یورو
8- فابیو پیساکانه (کالیاری)، سسک فابرگاس (کومو) و آلبرتو جیلاردینو (پیزا)، یک میلیون یورو
9- کارلوس کوئستا (پارما) ۹۰۰ هزار یورو
10- کاستا روانیاک (اودینزه) ۸۰۰ هزار یورو
11- پائولو زانتی (هلاس ورونا) ۶۰۰ هزار یورو
12- داویده نیکولا (کرمونزه)، فابیو گروسو(ساسولو) و اوزبیو دی‌فرانچسکو (لچه)  ۵۰۰ هزار یورو

/

 
دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *