بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

رقابت بارسا و چلسی برای جذب بازیکنی که بازار اروپا را آتش زده

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 17 مهر 1404 | 21:50

درخشش کنان ییلدیز، وینگر جوان و ترک‌تبار یوونتوس، طی دو فصل اخیر او را به یکی از داغ‌ترین نام‌ها در بازار نقل‌وانتقالات اروپا تبدیل کرده است.

درخشش کنان ییلدیز، وینگر جوان و ترک‌تبار یوونتوس، طی دو فصل اخیر او را به یکی از داغ‌ترین نام‌ها در بازار نقل‌وانتقالات اروپا تبدیل کرده است.

عملکرد فوق‌العاده این بازیکن باعث شده باشگاه‌های بزرگی مانند بارسلونا، چلسی و آرسنال برای جذب او صف بکشند.

به گزارش گاتزتا دلو اسپورت، یوونتوس هنوز نتوانسته با ییلدیز بر سر تمدید قرارداد به توافق برسد. این باشگاه قصد دارد قرارداد فعلی او را که تا سال ۲۰۲۹ اعتبار دارد، تا سال ۲۰۳۰ تمدید کرده و دستمزدش را از ۱.۵ میلیون به ۵ میلیون یورو در سال افزایش دهد. با این حال، نمایندگان بازیکن خواهان رقمی بالاتر هستند تا ستاره ترک در جمع پردرآمدترین بازیکنان یوونتوس قرار گیرد.

این اختلاف باعث شده مشتریان ییلدیز دوباره فعال شوند. چلسی که در تابستان گذشته پیشنهاد ۷۰ میلیون یورویی‌اش برای جذب این بازیکن رد شد، همچنان علاقه‌مند به مذاکره است و ممکن است در تابستان آینده دوباره اقدام کند.

در همین حال، بارسلونا نیز رویای جذب ییلدیز را در سر دارد. کاتالان‌ها معتقدند ترکیب او با لامین یامال می‌تواند آینده خط حمله تیم را تضمین کند. از سوی دیگر، آرسنال هم به‌طور جدی شرایط انتقال او را بررسی می‌کند و حتی گفته می‌شود حاضر است بازیکنی مانند گابریل ژسوس را در معامله وارد کند.

ارزش کنان ییلدیز طبق برآورد ترنسفرمارکت حدود ۷۵ میلیون یورو است؛ رقمی که با ادامه روند درخشانش احتمالاً بیش از این افزایش خواهد یافت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *