بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ثبت تجاری برند شخصی کول پالمر نهایی شد؛ دنیا فقط یک «کلد پالمر» دارد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 مهر 1404 | 21:01

ثبت علامت تجاری «Cold Palmer» تا ۲۵ نوامبر ۲۰۳۴ اعتبار دارد و پس از آن می‌تواند با پرداخت هزینه، برای دوره‌های ده‌سالهٔ بعدی تمدید شود.

ثبت علامت تجاری «Cold Palmer» تا ۲۵ نوامبر ۲۰۳۴ اعتبار دارد و پس از آن می‌تواند با پرداخت هزینه، برای دوره‌های ده‌سالهٔ بعدی تمدید شود.

طرفداری | لقب او برای هر کسی که اندک علاقه‌ای به لیگ برتر داشته باشد، آشناست: «کُلد پالمر». اکنون، کول پالمر، هافبک بازیساز چلسی و تیم ملی انگلیس، توانسته است این لقب را به طور رسمی به نام خود ثبت کند.

بنا بر گزارش The Athletic، درخواست پالمر برای ثبت علامت تجاری «Cold Palmer» که در ماه نوامبر به ادارهٔ مالکیت معنوی دولت بریتانیا ارائه شده بود، روز جمعه تأیید شد. بدین ترتیب، از این پس هیچکس نمی‌تواند بدون اجازهٔ او از لقب «کلد پالمر» برای مقاصد تجاری استفاده کند، زیرا حقوق انحصاری قانونی آن به پالمر تعلق گرفته است. افزون بر این، او امضای خود را نیز به عنوان یک علامت تجاری ثبت کرده است.

در فهرست بلندبالایی که پالمر برای کالاهای مورد نظرش ارائه داده، از صابون و نمک حمام گرفته تا تنقلات، تیغ اصلاح، قاب موبایل، پهپاد، حمل و نقل زیرآبی، لوازم‌ التحریر، اسباب‌ بازی، شکلات‌های کریسمس و خرس‌های عروسکی دیده می‌شود.

وی همچنین برای برخورداری از حق انحصاری شادی گل خود اقدام کرده که مراحل ثبت آن همچنان ادامه دارد. در واقع از این پس بازی‌های رایانه‌ای همچون EA FC (که پالمر شریک تجاری آن‌هاست) برای استفاده از شادی گل او، باید اجازهٔ این بازیکن را کسب کنند. 

در گذشته بازیکنان دیگری نیز اقدامات مشابهی انجام داده‌اند؛ از جمله لیونل مسی که نام خانوادگی خود را ثبت تجاری کرد (این اقدام پس از یک مناقشهٔ حقوقی با برند دوچرخه‌سازی Massi صورت گرفت).

کیلیان امباپه نیز نام، حروف اختصاری، شادی پس از گل و دو جملهٔ معروف خود یعنی: «Le football, il a changé» (فوتبال عوض شده) و «Moi, tu m’parles pas d’âge» (در مورد سن با من حرف نزن) را ثبت کرده است.

مارکوس رشفورد نام خود را در آمریکا به ثبت رسانده، ارلینگ هالند امضا و شادی گلش را در نروژ به عنوان علامت تجاری ثبت کرده و گرت بیل نیز شادی گل «Eleven of Hearts» خود را رسماً به نام خود ثبت کرده است.

گل زیبای کول پالمر به بایرن مونیخ

 
دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : , ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *