بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

لاشا تالاخادزه یک استثنا بود؛ علی داوودی: دیگر مشکلات گذشته را در اردوها نداریم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 مهر 1404 | 9:52

دارنده مدال نقره المپیک توکیو، به تمجید از یکی بزرگترین وزنه‌برداران تاریخ پرداخت.

دارنده مدال نقره المپیک توکیو، به تمجید از یکی بزرگترین وزنه‌برداران تاریخ پرداخت.

طرفداری | علی داوودی می‌تواند در مسابقات پیش‌رو به مدال طلای رقابت‌های قهرمانی جهان دست پیدا کند.

علی داوودی، وزنه‌بردار دسته فوق سنگین ایران در گفت‌وگو با ایرنا در خصوص کار کردن با بزرگان فوق‌ سنگین ایران اظهار کرد:

تمرینات وزنه‌برداری همیشه سخت بوده و باید با عشق و علاقه روی به این رشته بیاوریم. روزهایی که قهرمانان بزرگ در تمرینات حضور پیدا می‌کنند انرژی می‌گیریم و از تجربیات این بزرگان استفاده می‌کنیم.

وی ادامه داد:

مصدومیت کوچکی از ناحیه شانه داشتم و هنوز کامل برطرف نشده است. در تمام مسابقات با تمام وجودم به دنبال آن هستم که طلای فوق سنگین را بعد از یک دهه برای ایران به ارمغان بیاورم.

دارنده نشان نقره المپیک ادامه داد:

همیشه به دنبال بهترین نتیجه در فوق‌سنگین بودم. رقابت بسیار خوبی با آیت شریفی دارم و جای علیرضا یوسفی خالی است. تیم با ترکیب کامل راهی پیکارهای جهانی می‌شود و مشکل خاصی برای قهرمانی نداریم. تا الان قسمت من نقره بود و یک دهه تالاخادزه حضور داشت و من الان نزدیک به طلای جهانی هستم.

وی در خصوص شرایط تغذیه‌ای اردوی تیم ملی و اینکه مانند گذشته عدس پلو بدون گوشت هم به ملی‌پوشان می‌دهند یا خیر، پاسخ داد:

آن زمان گذشت مشکل من با آن شرایط اردویی بود. الان شرایط بسیار خوب است و ما مشکلی نداریم. یک دهه در اردو تیم‌های ملی بودم و شرایطی به این خوبی نداشتیم.

وی با اشاره به روند ورزشی خود در یک دهه گفت:

شرایط مدیریتی خیلی خوب شده و برای اولین بار ما روانشناس در اردو حضور دارد. در یک دهه گذشته تالاخادزه حضور داشت و ما نمی‌توانیم او را نادیده بگیریم، او یک اسطوره دست نیافتنی بود و همه رکوردها را جابجا کرد. مثل تالاخادزه کم ظهور می‌کند. اکنون نیز رقیبان خیلی سختی دارم و کار راحت نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *