بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

افشاگری رئیس فدراسیون والیبال بلغارستان درباره دستمزد بالای «بلنجینی»

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : شنبه 12 مهر 1404 | 8:45

رئیس فدراسیون والیبال بلغارستان گفت: برای متقاعد کردن جانلورنزو بلنجینی مجبور شدیم دستمزدی پیشنهاد کنیم که سه برابر بیشتر از مربیان پیشین ما بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم ملی والیبال بلغارستان بزرگ‌ترین شگفتی رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۵ لقب گرفت. این تیم در فینال مغلوب ایتالیا شد و با مدال نقره به بلغارستان بازگشت، موفقیتی که پس از ۵۵ سال تکرار شد. معمار این دستاورد سرمربی ایتالیایی جانلورنزو بلنجینی بود که استخدام او با تصمیم پرریسک فدراسیون والیبال بلغارستان امکان‌پذیر شد.

لوبومیر گانف رئیس فدراسیون والیبال بلغارستان گفت: وقتی دو سال پیش بلنجینی را آوردیم، ریسک بزرگی کردیم. برای متقاعد کردن او مجبور شدیم دستمزدی پیشنهاد کنیم که سه برابر بیشتر از مربیان پیشین ما بود، اما می‌دانستیم اگر می‌خواهیم به هدف بزرگ‌مان یعنی حضور در المپیک لس‌آنجلس برسیم، باید تیم را به دست مربی بسپاریم که بازیکنان بدون قید و شرط به او اعتماد کنند.

بلنجینی که پیش‌تر پنج سال هدایت تیم ملی ایتالیا را برعهده داشت و نایب قهرمانی المپیک را تجربه کرده بود، در مدت کوتاه حضورش توانست بلغارها را به بالاترین سطح رقابت جهانی بازگرداند. او با ترکیبی جوان و بااستعداد، تیمش را از مرحله گروهی بدون شکست بالا آورد، در مراحل حذفی پرتغال، آمریکا و جمهوری چک را شکست داد و تنها در فینال مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۲۵ با نتیجه ۳ بر یک مغلوب ایتالیا شد.

مدال نقره قهرمانی جهان در فیلیپین، بهترین نتیجه تاریخ والیبال بلغارستان پس از نایب قهرمانی سال ۱۹۷۰ محسوب می‌شود. حالا چشم بلغارها به آینده دوخته شده است، چرا که در سال ۲۰۲۶ به‌عنوان میزبان، بدون دغدغه صعود در رقابت‌های قهرمانی اروپا حضور خواهند داشت و می‌خواهند برای کسب مدال دوباره بجنگند.

/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *