تیم رحمتی در باخت هتریک کرد | ملوان موقت صدرنشین شد
منبع : خبرگزاری ایلنا
در هفته ششم لیگ برتر، تیم ملوان بندر انزلی در دیداری پرهیجان و پُرافت و خیز با گل تکامتیازی ابوذر صفرزاده، خیبر خرمآباد را یک بر صفر شکست داد و موقتاً به صدر جدول صعود کرد.
به گزارش ایلنا، دیدار تیمهای ملوان بندر انزلی و خیبر خرمآباد در هفته ششم لیگ برتر امروز (جمعه) از ساعت ۱۶:۴۵ در ورزشگاه مرحوم سیروس قایقران برگزار شد و با نتیجه یک بر صفر به سود ملوان به پایان رسید. این دیدار پس از تعویق یک روزه به دلیل بارش شدید باران و نامناسب بودن وضعیت چمن ورزشگاه انجام شد.
تنها گل بازی در دقیقه ۷۰ توسط ابوذر صفرزاده روی یک ارسال از کرنر و با ضربه سر به ثمر رسید و برتری ملوان را رقم زد. با وجود این تک گل، دو تیم موقعیتهای زیادی روی دروازه یکدیگر خلق کردند و بازی جذاب و تماشاگرپسندی را به نمایش گذاشتند.
با این نتیجه، ملوان ۹ امتیازی شد و موقتاً به صدر جدول صعود کرد، در حالی که خیبر با ۷ امتیاز در میانه جدول باقی ماند و سومین شکست پیاپی خود را تجربه کرد.
داوری این مسابقه بر عهده حسین زمانی بود. او در طول بازی به مهدی گودرزی و عارف غزل از تیم خیبر کارت زرد نشان داد و در ثانیههای پایانی، مازیار زارع سرمربی ملوان را نیز به دلیل اعتراض به داوری جریمه کرد.
ترکیب ملوان برابر خیبر:
فرزاد طیبی پور، سعید کریمی، دانیال ایری، ابوذر صفارزاده، سامان تورانیان، حسین صادقی، غلامرضا ثابتایمانی، عباس حبیبی، محمد پاپی، محمد علینژاد و علیرضا رمضانی
ترکیب خیبر در این مسابقه:
محمدرضا دیناروند، محسن سفیدچغایی، احسان حسینی، سبحان پسندیده، عرفان معصومی، مهدی گودرزی، مسعود محبی، صادق بوصبیح، امیرحسین فارسی، اسماعیل بابایی، عارف قزل


میزبانی استقلال در ورزشگاه امام رضا مشهد؟
هشدار جدی پیشکسوت پرسپولیس به مدیران سرخ + جزئیات
بدشانسی بزرگ برای ستاره محبوب هواداران استقلال + جزئیات
خبر مهم از دیدار استقلال مقابل المحرق بحرین + جزئیات
واکنش خاص پیشکسوت استقلال به حواشی کریم باقری + جزئیات
کنایه سنگین پیشکسوت تراکتور به پرسپولیس خبرساز شد + جزئیات









