بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

قهرمان پارادوومیدانی جهان مدالش را به سردار حاجی‌زاده تقدیم کرد

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 11 مهر 1404 | 11:37

دارنده مدال طلای رقابت‌های جهانی پارادوومیدانی این مدال را به شهید سردار حاجی‌زاده تقدیم کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حسن باجولوند ملی‌پوش پارادوومیدانی ایران، صبح امروز (جمعه) و در جریان رقابت‌های جهانی هند، با رکورد ۴۱.۷۰ متر به مقام قهرمانی پرتاب دیسک کلاس F11 رسید.

باجولوند که سال گذشته موفق به کسب مدال نقره در پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس شده بود، پس از پایان مسابقه امروزش گفت: این مدال طلا را به سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه و همچنین شهدای لرستان تقدیم می‌کنم. علاوه بر این از علی بهرامی و مصطفی بهرامی که زحمات زیادی برایم کشیدند، تشکر و این مدال را به آنها نیز تقدیم می‌کنم.

وی ادامه داد: من سال قبل برای اولین بار در پارالمپیک شرکت کردم و مدال نقره گرفتم. واقعاً تلاش زیادی کرده‌ام تا به اینجایی که هستم، برسم.

به گزارش تسنیم، روز گذشته نیز سعید افروز دیگر طلایی کاروان ایران در مسابقات جهانی هند، مدالش را به سرلشگر شهید حسین سلامی فرماندهٔ کل سپاه تقدیم کرده بود.

/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *