بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

دغاغله: بازی با تیم‌های حسینی همیشه سخت است

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 مهر 1404 | 17:02

مدافع تیم فوتبال شمس آذر قزوین به دشواری کار تیمش در مصاف با آلومینیوم اراک اذعان کرد و گفت با این حال آنها دنبال پیروزی در خانه تیم مجتبی حسینی هستند.

علیرضا دغاغله در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره تساوی خانگی تیمش برابر استقلال گفت: ما هیچ هدفی جز برد نداشتیم و در طول هفته با هدف گرفتن سه امتیاز تمرین کردیم. بازی را هم خیلی خوب شروع کردیم و در همان ۱۵ دقیقه اول باید کار استقلال را تمام می‌کردیم، ولی موقعیت‌های‌مان را از دست دادیم. حتی بعد از خوردن گل هم تهاجمی بازی کردیم و هیچ ترسی از تیم حریف نداشتیم. ما قطعاً مستحق گرفتن سه امتیاز بودیم، ولی متأسفانه به حق‌مان نرسیدیم.

وی در ادامه درباره پنج تساوی پی در پی تیمش در فصل جاری اظهار داشت: تیم ما نسبت به سال گذشته با تغییرات زیادی مواجه شده است و طبیعتاً نیاز به زمان داریم تا هماهنگ شویم. ما بازیکنان خوبی داریم و وحید رضایی هم یک مربی کاربلد است. مطمئن باشید نوبت بردهای شمس آذر هم می‌رسد و ما از این بابت نگرانی نداریم.

مدافع تیم فوتبال شمس آذر قزوین با اشاره به بازی بعدی تیمش برابر آلومینیوم اراک تصریح کرد: بازی با تیم‌های مجتبی حسینی همیشه سخت است به ویژه در حال حاضر که آنها در دو بازی اخیرشان به برد رسیده‌اند. بدون شک در زمین حریف کار آسانی نداریم، ولی برای کسب اولین بردمان به اراک می‌رویم.

/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *