بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

علیپور بازهم قهرمان جهان شد؛ سرعت صفرزاده، دختر باد را فینالیست کرد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 8 مهر 1404 | 19:52

پارادوومیدانی ایران در بخش پرتاب‌ها بازهم جهان را به تحسین واداشت.

پارادوومیدانی ایران در بخش پرتاب‌ها بازهم جهان را به تحسین واداشت.

طرفداری | در ادامه چهارمین روز از رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان، در بخش نابینایان و کم‌بینایان امیرحسین علیپور و مهدی اولاد در ماده پرتاب وزنه کلاس F۱۱ به رقابت با حریفان پرداختند. در نهایت، علیپور با ثبت رکورد ۱۴.۵۹ و اولاد با رکورد ۱۴.۲۳ به ترتیب در رده‌های اول و دوم ایستادند و موفق به کسب مدال طلا و نقره جهان شدند.

در ماده پرتاب کلاب کلاس F۳۲، پرستو حبیبی به میدان رفت و به ترتیب ۲۰.۳۴ متر، ۲۳.۸۳ متر، ۲۲.۱۱ متر، ۲۲.۱۷ متر، ۲۱.۵۳ متر و ۲۲.۳۹ متر پرتاب کرد و با بهترین رکوردش که ۲۳.۸۳ متر بود در رده پنجم جهان قرار گرفت.در این ماده نمایندگانی از کشورهای لهستان، تونس و برزیل به ترتیب اول تا سوم شدند.

همچنین امروز هاجر صفرزاده دیگر نماینده پارادوومیدانی نابینایان و کم بینایان کشورمان در گروه دوم مرحله مقدماتی ماده ۴۰۰ متر کلاس T۱۲ با حریفانی از اسپانیا و ترکیه مسابقه داد و با زمان ۵۷ ثانیه و ۴۶ صدم ثانیه به مقام نخست رسید و راهی مرحله فینال شد.

در ادامه مسابقات، فردا زینب مرادی در ماده پرتاب نیزه از ساعت ۷ صبح، الهام صالحی در ماده پرتاب نیزه از ساعت ۷:۲۰ صبح، هاجر صفرزاده ملی پوش نابینایان و کم بینایان در مرحله فینال ماده ۴۰۰ متر از ساعت ۱۶:۳۰ عصر به مصاف حریفان خود می‌روند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *