بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ژابی آلونسو: ۲۴ ساعت برای فکر کردن به شکست در دربی مادرید فرصت داشتیم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 مهر 1404 | 17:45

پس از یک سفر طولانی به نزدیکی آسیای میانه، شاگردان ژابی آلونسو امیدوارند با کسب نتیجه‌ای مطلوب برابر غیرت، شکست سنگین در دربی را فراموش کنند.

پس از یک سفر طولانی به نزدیکی آسیای میانه، شاگردان ژابی آلونسو امیدوارند با کسب نتیجه‌ای مطلوب برابر غیرت، شکست سنگین در دربی را فراموش کنند.

طرفداری | رئال مادرید فرداشب در قزاقستان مهمان تیم غیرت آلماتی خواهد بود. دیدار این دو تیم در هفته دوم فصل ۲۶-۲۰۲۵ لیگ قهرمانان اروپا از ساعت ۲۰:۱۵ به‌وقت تهران برگزار خواهد شد.

ژابی آلونسو پس از شکست سنگین رئال مادرید در دربی مادرید، در نشست خبری پیش از بازی فرداشب تیمش در لیگ قهرمانان حاضر شد و به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد:

وضعیت رئال مادرید

هنوز در حال ساختن تیم‌مان هستیم. می‌خواهیم گام‌های رو به جلو برداریم، اما اینکه گاهی چند قدم به عقب برویم هم اجتناب‌ناپذیر است. ما در مسیر درستی قرار داریم.

ما ۵۸ روز است که با هم هستیم. می‌خواهیم همچنان پیشرفت کنیم و بهتر شویم.

شکست در دربی مادرید

۲۴ ساعت فرصت داشتیم تا به شکست در دربی فکر کنیم. حالا روی لیگ قهرمانان اروپا تمرکز کرده‌ایم. می‌خواهیم شروع خوبی در این رقابت‌ها داشته باشیم.

در برابر اتلتیکو چه ضعفی داشتیم؟ نمی‌توانیم فقط روحیه و نگرش را مشکل اصلی بدانیم. باید به جنبه‌های فوتبالی ماجرا هم نگاه کنیم و از برخی تجربه‌هایمان در آن بازی درس بگیریم.

استراحت کوتاه بازیکنان پس از دربی مادرید

بله، اما باید به سبک خودمان پایبند بمانیم. دیداری سخت و رقابتی در پیش داریم. حریفمان انگیزه زیادی خواهد داشت، آن‌ها تیم بسیار سرسختی هستند. باید از همان ابتدای بازی با قدرت کافی وارد زمین شویم.

رویارویی با غیرت آلماتی

آن‌ها در شرایط بدنی خوبی قرار دارند و ما باید از همان ابتدا شروع خوبی داشته باشیم. بازی‌هایشان برابر سلتیک و اسپورتینگ لیسبون را دیده‌ایم؛ آن‌ها گزینه‌ها و پروفایل‌های مختلفی در ترکیبشان دارند. غیرت، تیمی است که بازی مستقیم را در دستور کار قرار می‌دهد، با برنامه‌ی مشخصی وارد زمین می‌شود و خوب هم بازی می‌کند. باید با آمادگی کامل وارد شویم. 

می‌دانیم بازی فردا آسان نخواهد بود. غیرت آلماتی تیمی است که در لیگ قهرمانان اروپا حضور دارد، بنابراین باید ۱۰۰٪ آماده رویارویی با آن‌ها باشیم.

ترکیب فرداشب رئال مادرید

چه کسانی فردا بازی می‌کنند؟ ما از ۱۱ بازیکن استفاده خواهیم کرد و همه‌ی آن‌ها بازیکنان رئال مادرید هستند.

ژابی آلونسو همچنین در پاسخ به اینکه با توجه به غیبت ترنت الکساندر آرنولد و دنی کارواخال، چه کسی دفاع راست رئال مادرید خواهد شد، گفت:

چه کسی فردا در پست دفاع راست بازی خواهد کرد؟ خواهیم دید.

خط میانی رئال مادرید

هر بازی نکاتی در پی دارد. دوست دارم آن‌ها را تحلیل کنم و ببینم چه نتیجه‌ای گرفتیم. با بازیکنانی که داریم، می‌توانیم بسته به نیازهای‌مان تصمیمات متفاوتی بگیریم. در خط میانی و در کناره‌ها گزینه‌های زیادی داریم. بازی قبلی مطابق انتظارمان پیش نرفت.

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *