بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

اریک بیشاف: اگر پایان تور خداحافظی جان سینا رستگاری نباشد، نگران‌کننده است

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : دوشنبه 7 مهر 1404 | 0:27

«داستان سینا هنوز تمام نشده»؛ اریک بیشاف به دنبال اوج احساسی

«داستان سینا هنوز تمام نشده»؛ اریک بیشاف به دنبال اوج احساسی

طرفداری | جان سینا، یکی از نمادین‌ترین ستارگان تاریخ WWE، در حال سپری کردن تور خداحافظی خود از دنیای کشتی کچ است. با بیش از دو دهه حضور پررنگ، او نه‌تنها قهرمان چندین دوره بوده، بلکه الهام‌بخش نسل‌های مختلف از طرفداران شده است. اکنون با نزدیک شدن به آخرین مسابقه‌اش، نگاه‌ها به پایان شکوهمند یا شاید تلخ این اسطوره دوخته شده است.

در قسمت اخیر از پادکست «۸۳ هفته»، اریک بیشاف، عضو تالار مشاهیر WWE، نظرات خود را درباره مسابقه جنجالی جان سینا و براک لزنر در رویداد «رسل‌پالوزا» و همچنین روند کلی تور خداحافظی جان سینا مطرح کرد. او معتقد است نتیجه نهایی این داستان کاملاً به نحوه ادامه آن از سوی تیم نویسندگان WWE بستگی دارد. او در این باره گفت:

اگر ادامه این داستان همان‌طور که شما پیش‌تر مطرح کردید باشد و در نهایت این داستان با آخرین مسابقه جان مقابل براک به پایان برسد و جان سرانجام بر آن غلبه کند، این یک داستان رستگاری خواهد بود. من عاشق داستان‌های رستگاری هستم، همیشه برایم کارساز بوده‌اند. اگر یک داستان رستگاری از نوع دیزنی باشد، حتی ممکن است اشکم دربیاید. اگر هم پای یک سگ در میان باشد، تبدیل به یک احمق گریان می‌شوم! بنابراین، امیدوارم همین‌طور باشد. اگر چنین نباشد و فقط آنچه همان شب اتفاق افتاد ملاک باشد، برایم نگران‌کننده خواهد بود، اما اگر بخشی از یک روایت بزرگ‌تر باشد، فکر می‌کنم داستان فوق‌العاده‌ای خواهد شد، زیرا داستان‌های رستگاری همیشه جواب می‌دهند. اگر این‌طور نباشد و فقط یک تصمیم برای همان شب بوده، خب، خوب نیست. اما باید منتظر بمانیم و ببینیم.

بیشاف در ادامه ارزیابی کلی خود از تور خداحافظی سینا را نیز ارائه کرد و نمره متوسطی به آن داد:

به آن نمره C می‌دهم. البته اگر آن تغییر نقش منفی یا هرچه بود را کنار بگذاریم و فقط به بقیه‌ی تور نگاه کنیم، احتمالاً نمره B یا حتی A- می‌دهم. در مجموع خوب بوده، به جز نحوه‌ی شروعش. فقط کافی بود آنچه هواداران می‌خواهند را به آن‌ها بدهند: دیدن اینکه قهرمانشان با افتخار خداحافظی می‌کند. همه دوست دارند ببینند بیب روث آخرین هوم‌ران خود را می‌زند. هیچ‌کس دوست ندارد او را در حال شکست ببیند. منظورم را متوجه می‌شوید؟ اگر بتوانید به عقب برگردید، چند نفر هستند که بگویند «می‌خواهم آنجا باشم وقتی بیب روث آخرین ضربه‌اش را می‌زند، ولی دلم می‌خواهد ببینم که ناکام می‌ماند؟» هیچ‌کس. اینجا هم همین وضعیت است.

بر اساس گزارش‌ها، تور خداحافظی جان سینا قرار است با آخرین مسابقه او در تاریخ ۱۳ دسامبر در رویداد Saturday Night’s Main Event در واشنگتن دی‌سی به پایان برسد. اینکه آیا WWE مسیر مورد نظر بیشاف یعنی روایت یک داستان رستگاری را دنبال خواهد کرد یا نه، هنوز مشخص نیست.

استقبال هواداران فرانسوی از جان سینا در رویداد Clash in Paris

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *