بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

ادعای رقیب ایران؛ میزبانی جام ملت های آسیا برای ماست

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 فروردین 1401 | 18:21

خبرورزشی – میزبان جام ملتهای آسیا در سال ۲۰۲۳ مشخص شده و این تورنمنت به میزبانی چین از ۲۶ خرداد ۱۴۰۲ تا ۲۵ تیر ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد منتهی هنوز مشخص نیست جام ملتهای آسیا در سال ۲۰۲۷ در کدام کشور برگزار خواهد شد.

ایران، هندوستان، قطر و عربستان سعودی چهار کشوری هستند که برای میزبانی این رقابتها اعلام آمادگی کرده‌اند و به نظر می‌رسد شانس عربستان بیشتر از سه رقیب دیگرش برای گرفتن این میزبانی باشد.

عربستان که در یکی دو سال اخیر میزبان رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا بوده، در حاشیه هفتاد و دومین کنگره فیفا در قطر، رایزنی‌هایش با روسای فدراسیون های کشورهای آسیایی شروع کرد و امید زیادی دارد که بتواند میزبانی جام ملتها را بگیرد. اتفاقی که اگر رخ دهد، این کشور برای اولین بار میزبان جام ملتهای آسیا خواهد شد.

خبرنگاران عربستانی در کنگره فیفا هم امید زیادی داشتند تا این کشور، میزبان جام ملتهای ۲۰۲۷ شود و ادعا داشتند که ایران و هندوستان و نمی‌توانند خللی به میزبانی عربستان وارد کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *