بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پیروز قربانی: با سفارش این و آن مربی نشدم و حتی بزرگ‌شدن فرزندم را هم ندیدم

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 3 مهر 1404 | 20:27

سرمربی جوان تیم فجرسپاسی از عملکرد شاگردانش رضایت دارد.

سرمربی جوان تیم فجرسپاسی از عملکرد شاگردانش رضایت دارد.

طرفداری | روند شکست‌ناپذیری فجر در لیگ برتر ادامه یافت و آن‌ها در خانه تراکتور هم نباختند.

فجرسپاسی امروز در هفته پنجم لیگ برتر مهمان تراکتور بود که این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید. پیروز قربانی سرمربی فجر در نشست خبری پس از بازی اظهار کرد:

جو فوق العاده‌ای بود. بعد از سال‌ها در تبریز از این جو لذت بردم. خدا را شکر ما این جو را در شیراز هم داریم. از همه کسانی که اجازه دادند بانوان به ورزشگاه بیایند تشکر می‌کنم. تماشاگران تراکتور احتمالا از ما به خاطر نتیجه ناراحت باشند.

او ادامه داد:

روند کلی بازی برای من رضایت بخش بود. طبیعتاً بالا و پایین زیادی داشتیم. هم نقاط قوت داشتیم و هم اشتباه، اما از روند بازی راضی هستم.

قربانی گفت:

فوتبال سبک های مختلفی دارد. تراکتور سبکی دارد که ما همان با همان سبک بازی می‌کنیم. تیم مان را با احترام به تراکتور، مطابق با سبک بازی قهرمان ایران چیدم. ازکنار ها خیلی حمله کردند اما با احترام به این تیم اجازه ندادیم به ساختار دفاعی ما نفوذ کنند.

او ادامه داد:

در فوتبال اروپا می‌گویند هنر دفاع کردن. تیم ما هم حمله بلد است و هم دفاع. من با توجه به موقعیت‌ها بازی می‌کنم. با سفارش این و آن مربی نشدم. زحمت کشیدم و حتی بزرگ شدن بچه‌ام را هم ندیدم. جلو بهترین تیم ایران بازی کردیم و از تلاش بچه‌ها راضی هستم.

دسته بندی ها : طرفداری
برچسب ها : ,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *