بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

پراندلی: از نتایج الگری در میلان خوشحالم زیرا قضاوت‌های ناعادلانه را تحمل کرد

منبع : طرفداری
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : پنجشنبه 3 مهر 1404 | 14:03

سرمربی پیشین فیورنتینا موافق ورود ستاره‌های باتجربه مثل دی بروین به سری آ است.

سرمربی پیشین فیورنتینا موافق ورود ستاره‌های باتجربه مثل دی بروین به سری آ است.

طرفداری | چزاره پراندلی، سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا، در آستانه جدال میلان و ناپولی از تأثیرگذاری آنتونیو کونته و ماسیمیلیانو الگری بر تیم‌هایشان تمجید کرد. او در این گفتگو، ضمن تحسین عملکرد الگری در میلان، به ستایش توانایی‌های کونته در تغییر ذهنیت بازیکنان پرداخت.

چزاره پراندلی در مصاحبه با گاتزتا دلو اسپورت در مورد میلان تحت هدایت الگری و تقابل این تیم با ناپولی کونته صحبت کرد:

من از عملکرد الگری خیلی خوشحالم، او شایسته این موفقیت است چون مجبور بود قضاوت‌های ناعادلانه را تحمل کند. مکس می‌تواند شرایط پیچیده را به خوبی کنترل و مدیریت کند. او مشکلات را به دوش می‌کشد و حلشان می‌کند. میلان همچنین خوب بازی می‌کند و در بازی با اودینزه عملکردی لذت‌بخش داشت.

دیدار هفته بعد میلان-ناپولی؟ بازی الگری و کونته، دو مربی کاریزماتیک با رهبری الهام‌بخش. باید قدرت آن‌ها را که از دانش‌شان نشأت می‌گیرد، به رسمیت شناخت. اغلب درباره تفاوت‌های آن‌ها صحبت می‌شود، در حالی که از نظر من، در بسیاری از جنبه‌ها، شباهت‌های بزرگی دارند. کونته در نحوه ورودش به یک باشگاه بسیار جدی و قاطع است، و توانایی این را دارد که به ذهن بازیکنان نفوذ کند و آن‌ها را بهتر کند. به عنوان مثال پولیتانو همیشه بازیکنی باکیفیت بوده، اما به لطف آنتونیو به ثباتی رسیده که او را به بازیکنی ضروری تبدیل کرده است.

ایتالیا کشور بازیکنان مسن مثل مودریچ و دی بروین؟ وقتی پای ستاره‌هایی با چنین استعداد بی‌نظیری در میان باشد، باید از حضور آنها استقبال کرد. کلاس بازی سن‌وسال نمی‌شناسد. هوش هر دوی آن‌ها آن‌قدر بالاست که می‌دانند چطور ریتم بازی خود و تیمشان را بالا و پایین کنند. آن‌ها همچنین با پاس‌های بی‌نظیر و دید عالی‌شان شما را عاشق فوتبال می‌کنند. قهرمان کسی است که با تصمیمات خود تعیین‌کننده است و مودریچ و دی بروین همیشه این کار را کرده‌اند و به آن ادامه خواهند داد.

پراندلی در مورد بخت اول کسب عنوان قهرمانی سری آ نیز گفت:

ناپولی بیشتر از اینتر مدعی قهرمانی است. ناپولی تیمی با ثبات است که روحیه قدرتمندکونته را دارد. ناپولی و اینتر در وضعیت بهتری قرار دارند، اما کونته جلوتر است. با این حال، پشت سر آن‌ها میلان را می‌بینم که می‌تواند به یک خطر واقعی تبدیل شود. سری آ به بخش‌های مختلفی تقسیم شده و در گروه مدعیان قهرمانی و سهمیه لیگ قهرمانان، هفت تیم هستند. باید به کریستین کیوو زمان بدهیم تا برنامه‌هایش را پیاده کند. او اینتر را به تیم مورد نظرش تبدیل خواهد کرد.

گابریل پین از علت کناره گیری پراندلی از حرفه مربیگری می گوید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *