بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

حضور یامال با ۲۰ عضو خانواده‌اش در مراسم توپ طلا

منبع : خبرگزاری تسنیم
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : یکشنبه 30 شهریور 1404 | 16:13

قرار است ستاره جوان بارسلونا با ۲۰ عضو خانواده‌اش در مراسم توپ طلای امسال شرکت کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لامین یامال که گفته می‌شود به همراه هم‌تیمی برزیلی‌اش یعنی رافینیا و عثمان دمبله از پاری‌سن‌ژرمن بیشترین بخت را برای کسب توپ طلای ۲۰۲۵ دارند، به همراه ۲۰ نفر از اعضای خانواده‌اش برای حضور در مراسم توپ طلا به فرانسه سفر خواهد کرد. قرار است همه اعضای خانواده‌ او در این مراسم لباس‌هایی از برند معروف «دولچه و گابانا» به تن کنند.

طبق این گزارش؛ عثمان دمبله کاندیدای اصلی کسب توپ طلا در مراسم فردا است اما لامین یامال هم شانس‌هایی دارد. اگر ستاره اسپانیایی بارسلونا موفق شود این عنوان را از آن خود کند، یک جشن خصوصی در پاریس برگزار خواهد کرد.

لامین یامال فصل گذشته در ۵۵ بازی از رقابت‌های مختلف برای بارسا به میدان رفت و با ثبت ۱۸ گل‌زده و ۲۵ پاس‌گل نقش بسزایی در قهرمانی‌های این تیم در رقابت‌های لالیگا، جام حذفی اسپانیا و سوپرجام اسپانیا داشت.

او که اخیراً دچار مصدومیتی شده و به همین دلیل بازی با تیم‌های والنسیا و نیوکاسل را از دست داد، فصل جدید را هم با به ثمر رساندن ۲ گل و ساخت ۳ پاس‌گل در ۳ بازی آغاز کرده است.

لامین یامال، پائو کوبارسی، رافینیا و هانسی فلیک به عنوان نمایندگان بارسلونا در مراسم توپ طلای «فرانس فوتبال» که فردا شب (دوشنبه) در تئاتر دوشاتله واقع در شهر پاریس برگزار می‌شود، شرکت خواهند کرد.

/

دسته بندی ها : خبرگزاری تسنیم
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *